ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι για την καταδίκη του Μπενζεμά για τον εκβιασμό στον Βαλμπουενά: "Είναι συγκεντρωμένος, τον είδα ήρεμο πριν το ματς"

Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κάλρο Αντσελότι μετά την ενοχή του Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμουενά τόνισε πως η υπόθεση αυτή απασχολούσε για καιρό τον Γάλλο διεθνή, ωστόσο παραμένει ήρεμος και συγκεντρωμένος στη Ρεάλ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο των Βερσαλλιών για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για το περίφημο sex tape και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με αναστολή και πρόστιμό 75.000 ευρώ.

Ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη νίκη - πρόκριση της Ρεάλ στη νοκ-άουτ φάση του Champions League απέναντι στη Σέριφ (0-3) των Δημήτρη Κολοβού και Γιώργου Αθανασιάδη ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την τιμωρία του Γάλλου επιθετικού, καθώς και για την κατάστασή του. Ο Ιταλός κόουτς υποστήριξε πως ο Μπενζεμά είναι ήρεμος και παραμένει αφοσιωμένος στη δουλειά του.

"Δεν το έχουμε συζητήσει, είναι ήρεμος, είναι ένα θέμα που τον απασχολεί εδώ και καιρό. Είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά του, το έκανε πολύ καλά, τον είδα πολύ ήρεμο πριν από το παιχνίδι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ