CHAMPIONS LEAGUE

Σέριφ - Ρεάλ 0-3: Πήραν ρεβάνς και πρόκριση οι Ισπανοί κόντρα στους Αθανασιάδη, Κολοβό

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν το γκολ επί της Σέριφ | 24 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν το γκολ επί της Σέριφ | 24 Νοεμβρίου 2021 © 2021 SERGEI GRITS/AP IMAGES

Η Ρεάλ επικράτησε στη Μολδαβία της Σέριφ με 3-0 με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και παράλληλα την πρόκριση στους "16" του Champions League με τους Μολδαβούς να συνεχίζουν στο Europa League. Στην 6η αγωνιστική οι Ισπανοί θα παλέψουν και για την πρωτιά στον όμιλο κόντρα στην Ίντερ.

Η Ρεάλ πήρε ρεβάνς για την ήττα της στην Ισπανία από τη Σέριφ των Αθανασιάδη και Κολοβού και την κέρδισε με 3-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Οι Ισπανοί εξασφάλισαν έτσι την πρόκριση στους "16" της επόμενης φάσης, βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους στο +2 από την Ίντερ και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτούν τους Ιταλούς για το ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση.

Από την άλλη η Σέριφ των Αθανασιάδη και Κολοβού που αγωνίστηκαν και την Τετάρτη το βράδυ βασικοί θα συνεχίσει στο Europa League και θα είναι μια εκ των υποψηφίων αντιπάλων του Ολυμπιακού σε περίπτωση που προκριθεί στην επόμενη φάση.

Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Ισπανία η Ρεάλ αυτή τη φορά κατάφερε να νικήσει τον Αθανασιάδη και μάλιστα τρεις φορές, με τρεις διαφορετικούς σκόρερ, με τρία γκολ εκτός περιοχής.

Το 0-1 είχε και δόση τύχης για τη Ρεάλ με τον Αλάμπα να εκτελεί φάουλ στο 30' τη μπάλα να βρίσκει στον Κριστιάνο, να αλλάζει πορεία και να ξεγελάει τον Αθανασιάδη.

Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Ρεάλ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Οι Ισπανοί άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα με τους Ροντρίγκο, Βινίσιους και τελικό αποδέκτη τον Κρόος. Ο Γερμανός με ένα πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Έλληνα γκολκίπερ για το 0-2.

Η Ρεάλ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και στο 55' ήταν η σειρά του Μπενζεμά να βρεθεί με τη μπάλα εκτός περιοχής, να πιάσει το σουτ με το δεξί και να νικήσει τον Αθανασιάδη για το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΣΕΡΙΦ: Αθανασιάδη;, Αρμπολέδα, Τραορέ (81' Κογιοκάρου), Καστανιέδα (60' Γιανσανέ), Κοστάνζα, Κριστιάνο, Άλντο, Κολοβός (60' Νικόλοφ), Τιλ, Ντουλάντο, Μπρούνο (59' Τζουλιέν).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (65' Βάθκεθ), Μιλιτάο, Αλάμπα (65' Νάτσο), Μεντί (61' Μαρσέλο), Κρόος, Καζεμίρο (85' Μπλάνκο), Μόντριτς, Βινίσιους, Μπενζεμά, Ροντρίγκο (85' Ασένσιο).

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΕΡΙΦ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ