CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Δεν μας άξιζε η ήττα"

Αντσελότι: "Δεν μας άξιζε η ήττα"

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, παραδέχτηκε ότι το έργο της ομάδας του είναι πιο δύσκολο πλέον, εξέφρασε όμως και την πεποίθησή του πως η πρόκριση μπορεί να ρθει και μέσα στο "Όλντ Τράφορντ".

Η Τσέλσι είχε την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά της έλειψε το σημαντικότερο. Το γκολ. Γκολ που βρήκε με τον Ρούνεϊ η Μάντσεστερ και κατάφερε να αποδράσει με το "διπλό" απ΄το "Στάμφορντ Μπριτζ".

" Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τώρα. Πρέπει να κερδίσουμε στο "Όλντ Τράφορντ" και πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε", ανέφερε ο τεχνικός των "μπλε".

" Η εμφάνισή μας ήταν καλή, δώσαμε το 100%. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κοντρολαρισμένο, αλλά δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ και μετά ήταν πολύ δύσκολο να το γυρίσουμε. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, περισσότερες απ' τον αντίπαλο. Ο Τόρες ήταν άτυχος στο δοκάρι και ο Φαν ντερ Σαρ έκανε μια φανταστική απόκρουση".

" Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Είμαι πολύ απογοητευμένος απ΄την ήττα, αλλά πλέον αυτό είναι παρελθόν. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Να δώσουμε εκεί τον καλύτερο μας εαυτό", επεσήμανε ο Ιταλός κόουτς.

" Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αλλά αυτά ήταν μόλις τα πρώτα 90 λεπτά. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ, και από άποψη τακτικής. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο για να νικήσουμε", δήλωσε ο Αντσελότι.

Ο 51άχρονος προπονητής, φεύγοντας απ' τον αγωνιστικό χώρο, τα έψαλε ένα χεράκι και στο διαιτητή, με αιχμή κυρίως τη φάση όπου η Τσέλσι ζητάει πέναλτι σε ανατροπή του Ραμίρες απ' τον Εβρά. Οπότε δεν θα μπορούσε να παραλείψει και στις δηλώσεις του ανάλογη αναφορά. " Το ένα (σ.σ. στον Ραμίρες) ήταν καθαρό πέναλτι. Το άλλο (σ.σ. τη φάση όπου ο Τόρες είδε κίτρινη για θέατρο) δεν το είδα, αλλά το πρώτο ήταν καθαρό πέναλτι και είπα στο διαιτητή ότι έπρεπε να το δώσει".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ