ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Δεν έχω δει άλλον παίκτη στην καριέρα μου να του επιτίθενται όσο στον Βινίσιους"

Ο Κάρλο Αντσελότι με τον Βινίσιους στο Νάπολι - Ρεάλ
Ο Κάρλο Αντσελότι με τον Βινίσιους στο Νάπολι - Ρεάλ © 2023 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι στο πλαίσιο της νέας ρατσιστικής επίθεσης στον Βινίσιους υπερασπίστηκε τον Βραζιλιάνο επιθετικό, τονίζοντας ότι ποτέ άλλοτε στην καριέρα του δεν θυμάται να επιτίθενται τόσο πολύ σε άλλον παίκτη.

Σε ακόμη έναν αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ ο Βινίσιους έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Αυτή τη φορά αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ένα μικρό παιδί, το οποίο σύμφωνα με VIDEO που δημοσίευσε αποκαλούσε τον Βινίσιους "μαϊμού".

Ο Κάρλο Αντσελότι στο πλαίσιο της νέας ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος τοποθετήθηκε, υπερασπίζοντας τον παίκτη του, ενώ υποστήριξε ότι δεν έχει ξαναδεί να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην καριέρα του σε άλλον ποδοσφαιριστή.

"Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία, δεν θυμάμαι κανέναν παίκτη στην καριέρα μου που να έχει προσβληθεί και να έχει διωχθεί τόσο πολύ όσο ο Βινίσιους.

Τον κλωτσούν, του σφυρίζουν, τον προσβάλλουν. Τι πρέπει να κάνει; Βάζει γκολ και δίνει ασίστ. Πρέπει όλοι να αλλάξουν στάση απέναντί του. Δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο να τα παθαίνει όλα αυτά.

Στο ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο ένας παίκτης τον κλώτσησε στο κεφάλι και δεν υπήρξε ούτε κίτρινη κάρτα και τώρα ζητάνε να πάρει κόκκινη κάρτα για ένα σπρώξιμο με τη Λειψία".

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Μάιο, στον αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ στο Μεστάγια, ο Βινίσιους είχε δεχθεί μία σοκαριστική ρατσιστική επίθεση.

Το θέμα πήρε τεράστια έκταση παγκοσμίως, αφού σύμφωνα με την ισπανική ομοσπονδία εκατοντάδες οπαδοί της Βαλένθια συμμετείχαν στο ρατσιστικό παραλήρημα κατά του Βινίσιους, ο οποίος προχώρησε σε σχετικές καταγγελίες.

Η Βαλένθια τότε εντόπισε την ταυτότητα τριών οπαδών, που επιτέθηκαν λεκτικά στον Βραζιλιάνο άσο και τους απέκλεισε. Επίσης, έκανε μεγάλες προσπάθειες, μαζί με την ομοσπονδία, για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ