ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Αβαντάζ η απουσία του Τότι"

Αντσελότι: "Αβαντάζ η απουσία του Τότι"
New Image

Ο τεχνικός της Μίλαν παραδέχτηκε ότι η απουσία του Τότι στο ντέρμπι αποτελεί αβαντάζ για τη Μίλαν, ενώ ξεκαθάρισε ο τίτλος δεν απασχολεί στην παρούσα φάση τους "ροσονέρι"

"Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τον τίτλο. Ελπίζουμε ότι αργότερα θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και αυτόν τον στόχο. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ μακριά", υποστήριξε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος μίλησε και για την ομάδα της Ρόμα η οποία θα παραταχθει στο "Σαν Σίρο" χωρίς τον φυσικό της ηγέτη.

"Η Ρόμα είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα που έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια και χωρίς τον Φραντσέσκο, τον άνθρωπο που αντιπροσωπεύει τους τζαλορόσι περισσότερο από τον καθένα. Παραδέχομαι ότι η απουσία του είναι πλεονέκτημα για εμάς, όμως είμαι πεπεισμένος ότι η Ρόμα ξέρει πως να βγει από αυτή την κρίση.

Είναι πολύ ικανοί με τη μπάλα κάτω αλλά και στις αντεπιθέσεις. Πρόκειται για μία από τις πιο ισχυρές ομάδες στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε επιβάλλοντας το δικό μας παιχνίδι".





Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης χαρακτήρισε το ματς με τη Ρόμα ως ένα σημαντικό τεστ, σημειώνοντας πάντως πως τα ματς για την ομάδα του δεν σταματούν ποτέ. "Είναι λογικό το κυριακάτικο ντέρμπι να αντιπροσωπεύει ένα διαγώνισμα για εμάς, όπως όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Έγω είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η Μίλαν μπορεί να τα πάει καλά στο Καμπιονάτο, το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου έχει να κάνει με το μυαλό".




Για τους επιθετικούς της ομάδας του, ο Αντσελότι τόνισε: "Ο Αλμπέρτο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τα δύο γκολ του έδωσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σε ότι αφορά στον Ιντζάγκι είμαι της άποψής ότι δεν χρειάζεται να παίζει σε όλα τα ματς, ξέρει πότε να είναι αποφασιστικός.

Ο Ρονάλντο δεν είναι ακόμα έτοιμος, θα δούμε αν θα μπορέσει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα μέχρι την Πέμπτη" .




Να σημειωθεί ότι πέρα από τον Ρονάλντο, εκτός μάχης από το ντέρμπι με τη Ρόμα έχουν τεθεί οι αμυντικοί Γιανκουλόφσκι και Όντο, με τον Αντσελότι να υποστηρίζει ότι υποψηφιότητα για είσοδο στην βασική 11αδα θέτουν οι Μπονέρα και Φαβάλι.






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ