ΜΙΛΑΝ

Πρόταση 68 εκ.ευρώ για Ροναλντίνιο το Γενάρη!

Πρόταση 68 εκ.ευρώ για Ροναλντίνιο το Γενάρη!
New Image

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για να "αρπάξει" τον Βραζιλιάνο άσο της Μπαρτσελόνα στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο είναι η Μίλαν

Μπορεί ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Ζοάν Λαπόρτα να έχει διαβεβαίωσει ότι ο Ροναλντίνιο δεν είναι προς πώληση με οποιαδήποτε τιμή, όμως σύμφωνα με σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιταλικής "Gazzetta dello Sport", το μέλος της "φανταστικής τετράδας" των Καταλανών σχεδιάζει την έξοδό του από το "Καμπ Νου" καθώς οι σχέσεις του με τους ανθρώπους του συλλόγου έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.
Ο κορυφαίος παίκτης της χρονιάς σύμφωνα με την FIFA για το 2004 και το 2005 βρίσκεται σε δυσμένεια το τελευταίο διάστημα στην Μπαρτσελόνα, με το τελευταίο επεισόδιο να είναι ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το ματς με τη Βιγιαρεάλ, εξαιτίας της καθυστερημένης επιστροφής του στη Βαρκελώνη μετά το ματς Βραζιλία-Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010.

Ο Ροναλντίνιο δεν έχει πιάσει τα υψηλά στάνταρντ απόδοσης που τον είχαν εδραιώσει στην καρδιά των φίλων της ομάδας τη σεζόν 2006-07, με τα σενάρια να θέλουν τον Λαπόρτα να φέρεται πρόθυμος να αποδεχτεί πρόταση της Μίλαν κοντά στα 68 εκ.ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της από το Γενάρη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή η πρωταθλήτρια Ευρώπης αναμένεται να έχει ανταγωνισμό στην προσπάθειά της να φέρει στο Μιλάνο τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, με την Τσέλσι να μην έχει εγκαταλείψει ποτέ την προσπάθειά για να φέρει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" τον Ροναλντίνιο, έχοντας μάλιστα το ισχυρό ατού της... τεράστιας τσέπης του Ρώσου μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς.




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ