ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Αν μας έλεγαν από την αρχή της σεζόν ότι θα είμαστε στους προημιτελικούς, δεν θα το πιστεύαμε"

Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Λειψία
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Λειψία © 2024 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον αγώνα της Ρεάλ κόντρα στη Λειψία παρά τη νίκη με 3-1 και την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Champions League, εξηγώντας ότι η ομάδα του έχει χάσει τη φρεσκάδα της,.

Η Ρεάλ προκρίθηκε δια πυρός και σιδήρου από τη φάση των "16" του Champions League, ύστερα από το 1-1 κόντρα στη Λειψία στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Παρόλα αυτά οι Γερμανοί είχαν περισσότερες ευκαιρίες και μάλιστα δοκάρι στο 90+2', με τον Κάρλο Αντσελότι να δηλώνει μετά το ματς πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του.

"Το ματς ήταν κακό, δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε ένταση κι το ψυχολογικό κομμάτι μάς έχει επηρεάσει πολύ. Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα και δεν έχει τίποτα να χάσει. Και παίξαμε με φρένα από την αρχή.

Υποφέραμε, αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε στα προημιτελικά. Η Λειψία έχει δοκιμάσει τα πάντα, είναι καλή ομάδα. Πρέπει να αξιολογήσουμε με ψυχραιμία τι έχει συμβεί.

Σε αυτό το σημείο της σεζόν είμαστε επτά βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα. Μπορεί να έκανα λάθος στην ενδεκάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε, να κάνουμε αυτοκριτική, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό.

Νομίζω ότι έχουμε χάσει τη φρεσκάδα, τον έλεγχο, την αμεσότητα και πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα.

Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί είμαστε στα προημιτελικά. Και αν μας έλεγαν από την αρχή της σεζόν πως θα ήμασταν εκεί, δεν θα το πιστεύαμε", είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ