ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Aντίστροφη μέτρηση για Μελισσά

Aντίστροφη μέτρηση για Μελισσά
μελισσας

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Πασχάλη Μελισσά στην ενεργό δράση

Ο μέσος του Εργοτέλη γυμνάστηκε σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς, δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και φάνηκε ότι μπορεί να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Στον αντίποδα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ντάρκο Μιλάντιν, ο οποίος έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, και ο Πέριτσα Ογκνιένοβιτς, που αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Ο Μάριο Μπουντιμίρ, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση του, έκανε χαλαρό τρέξιμο για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν δύο φορές, πρωί κι απόγευμα.

Κεφαλούκος: ''Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας''



Ο ποδοσφαιριστής του Eργοτέλης Λάμπρος Κεφαλούκος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΟΦΗ, για την μάχη της παραμονής, για την αναμέτρηση με τον Άρη αλλά και για την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ.

Για το παιχνίδι Εργοτέλης-ΟΦΗ: ''Έγινε ένα πολύ κακό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες ενώ έχω την αίσθηση ότι η μια ομάδα φοβήθηκε την άλλη. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι, εμείς ισορροπήσαμε μετά και βγήκαμε μπροστά για να πετύχουμε ένα γκολ. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ με την είσοδο του Ντρούλιτς δικαιούταν ένα γκολ καθώς δημιούργησε ευκαιρίες για να το πετύχει. Όμως και εμείς δικαιούμαστε ένα γκολ και μιλάω για την φάση του Ογκουνσότο όπου έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι καθώς είναι καθαρή περίπτωση. Αν κερδίζαμε το πέναλτι τότε θα πετυχαίναμε το γκολ και να κερδίζαμε τον αγώνα''.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: ''Δεν υπάρχει από εδώ και πέρα εύκολος αγώνας. Κάθε παιχνίδι που έχουμε από εδώ και πέρα θα πρέπει να προσπαθούμε για τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι και στο παιχνίδι με τον Άρη μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Κλειδί αποτελεί το γεγονός ότι δεν πρέπει να κάνουμε ατομικά λάθη καθώς ο Άρης έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας. Νομίζω ότι η παρουσία του Αμορόζο θα φέρει κόσμο στο γήπεδο και ο Άρης θα μπει με φόρα στο γήπεδο. Όλα θα παίξουν ρόλο όμως ο Εργοτέλης μπορεί να φύγει από την Θεσσαλονίκη με ένα θετικό αποτέλεσμα''.

Για την μάχη της παραμονής: ''Κάναμε έναν κακό γύρο και αυτό μας στοίχησε. Είχαμε πρόβλημα με το γκολ όμως πιστεύω ότι θα λυθεί με τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Τώρα η ομάδα έχει γίνει ανταγωνιστική αρκετά μπορώ να πω καθώς ήρθαν στην ομάδα μας πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός και έτσι πρέπει να βλέπουμε το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι η ομάδα που θα πάει στους 30 βαθμούς θα σωθεί. Έχουμε καλό πρόγραμμα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να μείνουμε στην Σούπερ Λίγκα...''.

Για την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ: ''Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις μεταγραφές και αν θα ενισχυθεί. Πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και θα παραμείνει στην κατηγορία''.












TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ