ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντιπρόεδρος UEFA: "Χωρίς κόσμο στα γήπεδα μέχρι τον Αύγουστο"

Αντιπρόεδρος UEFA: "Χωρίς κόσμο στα γήπεδα μέχρι τον Αύγουστο"

Με δηλώσεις του στο Radio 24 ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μισέλ Ούβα, υπογράμμισε ότι η παρουσία κόσμου στα ευρωπαϊκά γήπεδα τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο είναι μη ρεαλιστική.

Το ποδόσφαιρο έχει βγει από τον "πάγο" και τα παιχνίδια στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Ήδη βέβαια έχει ανοίξει μία συζήτηση για το πότε θα είναι δυνατόν ο κόσμος να ξαναβρεθεί στις κερκίδες των γηπέδων, όπως και στη χώρα μας.

Ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μισέλ Ούβα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 24 την Παρασκευή (19/6) τονίζοντας ότι η παρουσία θεατών στις κερκίδες δεν αποτελεί ένα ρεαλιστικό σενάριο τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο: " Το να έχουμε κόσμο στα στάδια μέχρι τον Αύγουστο δεν είναι ρεαλιστικό. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Ευρώπη. Πολλά εξαρτώνται από τις εθνικές κυβερνήσεις".

Παράλληλα, μίλησε για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικός ήταν ο ρόλος της UEFA στην επανεκκίνηση: "Χωρίς αμφιβολία, ήταν μία περίπλοκη δουλειά ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Εν μέρει επειδή η κατάσταση στην Ευρώπη διέφερε.

Μετακινήσαμε το Euro, ώστε να δώσουμε χώρο στα πρωταθλήματα να επανεκκινήσουν. Η επιστροφή 40 πρωταθλημάτων δεν έγινε με φυσιολογικό τρόπο, αφού έλειπε το πιο όμορφο κομμάτι, ο κόσμος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ: "Φοβήθηκα πως ο κορονοϊός θα μας στερήσει το πρωτάθλημα"
Times: "Χωρίς τις επτά πρώτες της βαθμολογίας το νέο League Cup"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ