ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άνω-κάτω με το πριμ!

Άνω-κάτω με το πριμ!
Τζίγγερ, Παναθηναϊκός

Ο Τζίγγερ ''γκάζωσε'' τους παίκτες του ΠΑΟ για τη διαφωνία τους με το πριμ των 200.000 ευρώ. Απάντηση παίκτων με ανακοίνωση

Το πανηγυρικό κλίμα λίγες μέρες μετά το "διπλό" στο Καραϊσκάκη, πήγε στα... σκουπίδια στο εσωτερικό του "τριφυλλιού". Ο λόγος το πριμ που επέλεξε να δώσει η διοίκηση, η διαφωνία των "πράσινων" με συνέπεια την "καυστική" παρέμβαση του "Τζίγγερ".
Ο άνθρωπος που ανακοίνωσε το πριμ των 200.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές κ. Βέλιτς ενημέρωσε ταυτόχρονα και τον "ισχυρό" άνδρα για την αντίδραση τους, δίνοντας "πάσα". Ετσι, ο κ. Βαρδινογιάννης βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση των "πράσινων" και έκανε συστάσεις με αρκετά αυστηρό ύφος.

" Ηρθα πρωί-πρωί στην Παιανία και αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω. Είμαι απογοητευμένος και πικραμένος από τη συμπεριφορά σας και νομίζω ότι πρόκειται για λανθασμένη νοοτροπία.

Το πριμ των 200.000 ευρώ δεν αποφάσισα να σας το δώσω για τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά για τη νοοτροπία και τη μαχητικότητα που δείχνετε τους τελευταίους μήνες και επειδή θέλω να συνεχίσετε στο ίδιο επίπεδο

", τόνισε μιλώντας προς όλους τους ποδοσφαιριστές.

Συνάντηση και με αρχηγούς

O "Τζίγγερ" αποχωρώντας από την προπόνηση και αρκετά δυσαρεστημένος από την τροπή που πήρε το θέμα ζήτησε και είχε συνάντηση και κατ'΄ιδίαν με τους τρεις αρχηγούς, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γκούμα και Νασίφ Μόρις, όπου μίλησε στο ίδιο μοτίβο.

" Δεν ήμουν υποχρεωμένος να σας δώσω πριμ, αλλά ήθελα να σας επιβραβεύσω για την συνολική προσπάθεια των τελευταίων μηνών. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία σε αυτή την ομάδα και να μην τη βλέπετε σαν ευρώ ή σαν χρήμα. Πρέπει και θέλω να δίνετε τα πάντα σε κάθε ματς για να φτάνετε στη νίκη" ήταν στέλνοντας το μήνυμα για την συνέχεια.

Σίγουρα, πλέον το κλίμα δεν είναι και το ιδανικότερο παρόλο που η ομάδα προέρχεται από μια σπουδαία νίκη και πλέον ο κ. Μουνιόθ φαντάζει ο ιδανικότερος "πυροσβέστης" προκειμένου να λυθεί η οποιαδήποτε λανθασμένη ενέργεια στην συνέχεια.

Απάντησαν με ανακοίνωση οι παίκτες

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" έβαλαν τέλος στα όσα έλαβαν έκταση με το περιβόητο πριμ από την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" κάνουν λόγο για λάθος διάσταση από τα ΜΜΕ ενώ θεωρούν την κίνηση της διοίκησης αυτής δέσμευση για καλύτερη προσπάθεια στο μέλλον.

" Στην χθεσινή μας συζήτηση με τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Γιάσμινκο Βέλιτς δόθηκε, χωρίς κανένα λόγο, από τα ΜΜΕ μία εντελώς λάθος διάσταση.

Εμείς, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, θα θέλαμε να δηλώσουμε κατ' αρχήν προς τους φιλάθλους και την διοίκηση της ομάδας μας, αλλά και προς πάσα άλλη κατεύθυνση ότι η επιβράβευση της προσπάθειας μας κάθε άλλο παρά μας δυσαρέστησε.

Αντίθετα, ενισχύει την διάθεση μας για ακόμη καλύτερη συνέχεια, αντάξια του Συλλόγου στον οποίο αγωνιζόμαστε. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας από τον κόσμο και την διοίκηση είναι για εμάς η μεγαλύτερη δέσμευση



."

Η συζήτηση της Τετάρτης

Όλα ξεκίνησαν όταν διοίκηση της "πράσινης" ΠΑΕ αποφάσισε να επιβραβεύσει τους παίκτες της ομάδας για τη νίκη επί του "αιωνίου" στο ντέρμπι μοιράζοντάς τους συνολικά 100.000 ευρώ. Παράλληλα τους χαρίζει το πρόστιμο των 100.000 ευρώ από την ήττα του πρώτου γύρου στο νησί των Φαιάκων με την Κέρκυρα με 3-1, υπό την προϋπόθεση όμως, πως οι "πράσινοι" θα νικήσουν τις δύο προσεχείς αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ με τον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο.

Η κινηση των διοικούντων να διατηρήσουν σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να πετύχουν το απόλυτο στην συνέχεια, προκάλεσε την αντίδραση των παικτών. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ζήτησε το έξτρα πριμ να αφορά μόνο στη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά όπως ανακοινώθηκε από τον γενικό αρχηγό κ. Βέλιτς, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Βέλιτς: " Θέλω να σας μεταφέρω την απόφαση της διοίκησης για την καταβολή έξτρα πριμ για τη νίκη σας επί του Ολυμπιακού. Το πριμ που θα μοιραστείτε είναι 100.000 ευρώ και ακόμα χαρίζεται το πρόστιμο των 100.000 ευρώ, που σας είχε επιβάλει η διοίκηση για την ήττα από την Κέρκυρα. Για να πάρετε αυτό το έξτρα πριμ η προϋπόθεση είναι να κερδίσετε και τα δύο ερχόμενα παιχνίδια με τον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο."

"Παπ": " Γιατί να βάλουμε μέσα και τα παιχνίδια με τον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο; Το έξτρα πριμ πρέπει να είναι μόνο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό".

Βέλιτς: " Αυτό το κάνουμε, για να έχει αξία η νίκη στο ντέρμπι. Αν χαθούν βαθμοί στα δύο παιχνίδια που έρχονται δεν θα έχει αξία η νίκη επί του Ολυμπιακού".

Γκούμας: " Η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει και μετά τα δύο αυτά παιχνίδια κίνδυνος να χαθούν βαθμοί. Δηλαδή αν κερδίσουμε Εργοτέλη και Ατρόμητο και χάσουμε μετά για παράδειγμα με τον Αρη, πάλι πρόβλημα δεν θα είναι; Να βάλουμε και ένα έξτρα πριμ για έξι νίκες στα έξι επόμενα παιχνίδια".

Βέλιτς: " Αυτή είναι η απόφαση. Δημήτρη, θέλω να πω ότι στενοχωρήθηκα από αυτά που είπες. Δεν το περίμενα. Περίμενα άλλη αντίδραση".

Μπόβιο: "Ο Μουνιόθ είναι έντονη προσωπικότητα"

Την Παρασκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του περιοδικού "Παναθηναϊκό Τριφύλλι", το οποίο φιλοξενεί συνέντευξη του Ρικάρντο Μπόβιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος των "πράσινων" σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη Βάσκο ντα Γκάμα, τη Ρωσία, τον Πελέ, τον Παναθηναϊκό, τον Μουνιόθ και τον Βέλιτς:

" Ο Βίκτορ βελτίωσε κατά πολύ τα πράγματα. Έκανε, και συνεχίζει να κάνει, εξαιρετική δουλειά. Είναι εμφανώς καλύτερη η φυσική μας κατάσταση ενώ έχει κάνει πολλή δουλειά και στην τακτική. Επίσης παίζει σημαντικό ρόλο ότι ο Μουνιόθ είναι έντονη προσωπικότητα.

Πρέπει να πω πάντως ότι τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης μπήκαν στο διάστημα που είχαμε προπονητή τον Γιάσμικο Βέλιτς. Στο διάστημα αυτό φάνηκε πόσο υπεύθυνος άνθρωπος είναι. Είχε μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη κατάσταση και με τον Βέλιτς η ομάδα μπήκε σε μια σειρά"

, είναι ένα μικρό απόσπασμα των όσων υποστήριξε ο Βραζιλιάνος άσος.

Μουνιόθ: "Δώσαμε μεγάλη χαρά στους οπαδούς μας"

Τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκε στην Παιανία στο πλαίσιο ενός αφιερώματος για τα "αιώνια" ντέρμπι, συμπεριλαβάνοντας και το ελληνικό "El clasico". Ο Βίκτορ Μουνιόθ μιλώντας στον Αργεντινό δημοσιογράφο για την μεγάλη επιτυχία στο ντέρμπι των "αιωνίων" υποστήριξε πως όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες η ομάδα του θα παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου.

" Είμαι περήφανος που σημειώσαμε δύο νίκες με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να δώσαμε μεγάλη χαρά στους οπαδούς μας. Είμαι στενοχωρημένος που δεν ήταν εκεί για να χαρούν μαζί μας. Είναι περίεργο, πάντως, να παίζεις χωρίς κόσμο εκτός έδρας. Οσο για το πρωτάθλημα, είναι δύσκολο να το πάρουμε, αλλά όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες εμείς θα το παλεύουμε. Με έχει εντυπωσιάσει το πάθος των Ελλήνων στα παιχνίδια και ειδικά στα ντέρμπι", τόνισε ο 49χρονος προπονητής του "τριφυλλιού".

Ιβανσιτς: "Ισως μπορέσουμε το κόλπο για πρώτη θέση"

Για ιστορική νίκη αλλά και κόλπο για την πρώτη θέση έκανε λόγο ο Αντρέας Ίβανσιτς μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας: " Ηταν μία ιστορική νίκη. Στο 89' από ένα λάθος, ο Σαλπιγγίδης πήρε την μπάλα και την έδωσε στον Παπαδόπουλο, που πέτυχε το γκολ με το οποίο νικήσαμε τον αντίπαλό μας στην έδρα του έπειτα από 12 χρόνια.

Τώρα μειώσαμε στους 8 βαθμούς από τον Ολυμπιακό και είμαστε 2 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ. Δεν είναι εύκολο, αλλά μετά τη νίκη μας αυτή ίσως μπορέσουμε να κάνουμε το κόλπο και να πάρουμε την πρώτη θέση

", ήταν τα λόγια του Αυστριακού μέσου.

















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ