ΜΟΝΑΚΟ

Ο Μάικ Τζέιμς στη Μονακό: Η πλήρης επιβεβαίωση του SPORT24 στην εκπομπή LIVE μεταγραφές

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Βαγγέλης Ιωάννου και Χάρης Σταύρου
Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Βαγγέλης Ιωάννου και Χάρης Σταύρου TOURETTE PHOTOGRAPHY/PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU

Το SPORT24 είχε προαναγγείλει από τις 4 Ιουνίου στην εκπομπή "LIVE μεταγραφές" ότι ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει να πορεύεται για την επόμενη τριετία με την Μονακό, αφού ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία για την παραμονή του.

Η Μονακό και ο Μάικ Τζέιμς (34 χρονών, 1.85 μέτρα) τα βρήκαν σε όλα για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24 από την πρώτη εκπομπή "LIVE Μεταγραφές", όπου είχε αναφερθεί στην επικείμενη συμφωνία.

Ήταν 4 Ιουνίου όταν οι Παντελής Βλαχόπουλος, Βαγγέλης Ιωάννου και Χάρης Σταύρου είχαν αναφερθεί στο θέμα του Αμερικανού σταρ. Τότε, ο Βαγγέλης Ιωάννου είχε μιλήσει με λεπτομέρειες, τονίζοντας ότι με τα δεδομένα που ήταν γνωστά τότε, ο Τζέιμς ήταν έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μονεγάσκους.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Ιωάννου είχε αναφέρει:

"Είμαστε στην τελική ευθεία για τον Μάικ Τζέιμς. Σε λίγες μέρες θα υπάρξει οριστικό ανακοινωθέν. Θα με ρωτήσετε τώρα σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την νέα χρονιά, ή την επόμενη τριετία. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει φανεί οριστικά το πού θα υπογράψει. Και θα είχε υπογράψει ήδη αν δεν υπήρχαν μερικά πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν αυτές τις μέρες, που θα είναι ο ατζέντης του στο Πριγκιπάτο.

Θα έχει φανεί κατά 90% το πού θα παίζει την επόμενη τριετία. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε - γιατί το θέμα των μεταγραφών, όπως έλεγε ο αείμνηστος Νικολαΐδης, ο τελευταίος των μεγάλων εκδοτών στον αθλητικό τύπο του "Φωτός" - στις μεταγραφές, που είναι δυναμικό πράγμα και αλλάζει από λεπτό σε λεπτό οποιαδήποτε εξέλιξη, πληροφορία, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, την επόμενη τριετία θα παίζει στο Μονακό, στο Πριγκιπάτο, στην ίδια ομάδα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε".

Η εκπομπή LIVE μεταγραφές προβάλλεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στις 17:00, από το νέο Studio του SPORT24.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ