ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανιγκό: "Μπορούμε να το κάνουμε ξανά και να κερδίσουμε την ΑΕΚ στο γήπεδό της"

Ανιγκό: "Μπορούμε να το κάνουμε ξανά και να κερδίσουμε την ΑΕΚ στο γήπεδό της"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος όμως θα παλέψει και στα τρία ματς που απομένουν, με τον Ζοζέ Ανιγκό να ξεκαθαρίζει ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη οπουδήποτε.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Βόλο τον οποίο φιλοδώρησε με πέντε γκολ, με το βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει πάντως για τους ερυθρόλευκους στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, αφού θα βρουν στο δρόμο τους την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (3/5, 20:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24).

Παρά το γεγονός όμως ότι η Ένωση είναι εκείνη που κυνηγάει τον τίτλο, η ομάδα του Πειραιά είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον Ζοζέ Ανιγκό να υπενθυμίζει με δηλώσεις του την Τρίτη (2/5) πως οι Πειραιώτες είναι μέχρι στιγμής η μόνη ομάδα που γεύτηκε τη χαρά της νίκης από τότε που άνοιξε η "OPAP Arena".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για το πόσο βοηθάει την προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ η νίκη επί του Βόλου:

"Ήταν σημαντικό για μας να βρούμε ξανά τον δρόμο για τις νίκες και φυσικά αυτό μας βοηθάει για την προετοιμασία του επόμενου παιχνιδιού. Ωστόσο παραμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί είναι ένα ντέρμπι. Για πολλούς λόγους είναι ένας δύσκολος αγώνας".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει την ΑΕΚ στο γήπεδό της:

"Είναι πολύ σημαντικό και το χρησιμοποιούμε στην προετοιμασία για να εξηγήσουμε στους παίκτες πως είναι δυνατόν, πως μπορούμε να το κάνουμε ξανά και να κερδίσουμε εκεί. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Αν υπάρχει μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα αυτή είναι ο Ολυμπιακός και αυτό αποδεικνύεται από τους τίτλους, τις ευρωπαϊκές του συμμετοχές και όλες τις επιτυχίες του. Επομένως όταν μιλάμε για έναν τέτοιο σύλλογο δεν υπάρχει αμφιβολία πως μπορεί να καταφέρει να νικήσει οπουδήποτε. Την τελευταία φορά που νικήσαμε εκεί ήμουν μαζί με τον προηγούμενο προπονητή, τον Μίτσελ και πραγματικά είχαμε εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το ίδιο πρέπει να σκεφτόμαστε και τώρα".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να γίνει ρυθμιστής στη μάχη για τον τίτλο:

"Εμείς θα παίξουμε στο 100% όλα μας τα παιχνίδια. Από τη στιγμή που δεν θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν και ανεξάρτητα με το ποια ομάδα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός πάντα θα δίνει το 100%".

Για το αν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών:

"Απέναντι στο Βόλο είχαμε και επιστροφές. Είδαμε ποδοσφαιριστές που είχαμε καιρό να δούμε. Εκτός από τον Πασχαλάκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και κάποιους παίκτες που προέρχονται από πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και ίσως είναι κουρασμένοι, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ