STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Βόλος 5-0: Ερυθρόλευκο ξέσπασμα και χαμόγελα ξανά με πεντάρα

Ο Μπακαμπού πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Βόλος
Ο Μπακαμπού πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Βόλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός. Επικράτησε 5-0 του Βόλου για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Ντόη (19'), Κασάμι (25'), Μπιέλ (45+1'), Μπακαμπού (61') και Αραμπί (69').

Ο Ολυμπιακός μετά από δύο παιχνίδια μακριά από τη νίκη επέστρεψε στις επιτυχίες. Οι ερυθρόλευκοι το έκαναν με τον πιο επιβλητικό τρόπο, καθώς επικράτησαν 5-0 του Βόλου για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ολυμπιακός - Βόλος 5-0: Ερυθρόλευκο ξέσπασμα και χαμόγελα ξανά με πεντάρα

H δουλειά έγινε από το πρώτο μέρος. Ο Ντόη άνοιξε το σκορ στο 19', ο Κασάμι στο 25' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Μπιέλ στο 45+1' να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ. Στο δεύτερο μέρος, οι Μπακαμπού (61') και Αραμπί (69') έγραψαν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός έφτασε στους 66 πόντους και παραμένει 3ος, θέση που μπορεί να οδηγήσει στα προκριματικά του Europa League (εάν ο ΠΑΟΚ δεν κατακτήσει το Κύπελλο). Στην 6η θέση ο Βόλος με 40.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός από την αρχή μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κασάμι ήταν άστοχος από κοντά, σχεδόν σε κενή εστία. Οι ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να απειλούν με Μπακαμπού και Φορτούνη να έχουν τελικές. Εν τέλει οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα.

Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Ντόη κινήθηκε στην περιοχή, ξέφυγε από τον Σιέλη και με το δεξί έστειλε την μπάλα στην εστία του Κότνικ. Στα αμέσως επόμενα λεπτά, ο Μπιέλ έχασε πολύ σημαντική στιγμή με τον τερματοφύλακα του Βόλου να διώχνει με τα πόδια.

Στο 25' ο Ολυμπιακός ανέβασε περαιτέρω τον δείκτη του σκορ. Ο Βαλμπουενά πήρε την μπάλα από τον Φορτούνη, έκανε την προσποίηση αριστερά της περιοχής, μοίρασε στον Κασάμι, ο οποίος με εξουδετερωμένο τον Κότνικ πλάσαρε για το 2-0.

Ο Βόλος προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, χωρίς να τα καταφέρει. Στο 45+1' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν με τον Φορτούνη, ο οποίος μοίρασε στον Μπιέλ δεξιά της περιοχής. Ο Ισπανός έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Σιέλη και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπακαμπού πήρε την προβολή, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Στο 61', ο Μπιέλ κατάφερε να τροφοδοτήσει τον Μπακαμπού, ενώ η μπάλα βρήκε και σε χέρι παίκτη του Βόλου. Ο Κονγκολέζος βρέθηκε σε θέση βολής και πέτυχε το γκολ.

Ο Ανιγκό προχώρησε σε πλήθος αλλαγών, όμως αυτό δεν επηρέασε την απόδοση της ομάδας του. Στο 69' ο Μασούρας έκανε το γέμισμα στην πλάτη της άμυνας, εκεί που κινήθηκε ο Αραμπί. Ο Μαροκινός πρόλαβε τον Κότνικ, που δεν μπόρεσε να διώξει και οι γηπεδούχοι πέτυχαν και πέμπτο γκολ.

Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και έκτο γκολ, όμως το 5-0 υπέρ των ερυθρόλευκων παρέμεινε έως το φινάλε.

Ολυμπιακός - Βόλος 5-0: Ερυθρόλευκο ξέσπασμα και χαμόγελα ξανά με πεντάρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ραμόν, Ντόη, Κασάμι, Εμβιλά (68' Σαμασέκου), Μπιέλ (80' Μπουτούτσι), Βαλμπουενά (68' Βρουσάι), Φορτούνης (67' Μασούρας), Μπακαμπού (67' Αραμπί)

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Σιέλης (46' Ασλανίδης), Πίρινεν, Τάχατος, Σι, Τσοκάνης (73' Κάτσε), Μεταξάς, Ντέλετιτς, Γκάγκι (46' Λούνα), Τσιρίνος (63' Οικονομόπουλος), Πιρές (46' Άλχο)

Μην χάσετε την Game Night:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ