ΠΑΟΚ

Ανεβάζει ψηλά τον πήχη των μεταγραφών

Ανεβάζει ψηλά τον πήχη των μεταγραφών
INTIME SPORTS

Πώς ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ σκιαγράφησε το προφίλ του "νέου" ΠΑΟΚ που οραματίζεται ο Ιβάν Σαββίδης στη συζήτησή του με Βρύζα, Γεωργιάδη και Δώνη.

Η προ δύο ημερών συνάντηση του Γκέρμαν Τσιτσιακόφ με τους Ζήση Βρύζα, Γιώργο Γεωργιάδη και Γιώργο Δώνη αποτελεί ουσιαστικά το "άνοιγμα" του φακέλου των μεταγραφών για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί να μην έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε ονοματολογία, ωστόσο το μήνυμα που μετέφερε ο στρατηγικός σύμβουλος της ομάδας και το οποίο εκφράζει τις σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη δείχνει ξεκάθαρα ότι ο ΠΑΟΚ ανεβάζει κατά πολύ τις απαιτήσεις του για την νέα χρονιά.

" Ψάχνουμε παίκτες υψηλού επιπέδου γιατί θέλουμε έναν ΠΑΟΚ ισχυρό, προκειμένου να χτυπήσει την κορυφή την επόμενη σεζόν", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιακόφ, προσθέτοντας ότι το πρώτο μέλημα για τον "Δικέφαλο" θα είναι να ψάξει ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι. Εξήγησε ότι δεν αποκλείονται και αγορές παικτών, αλλά θα είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ να δώσει χρήματα μόνο για συμβόλαια παικτών.

Ξεχωρίζει ο Καμαρά

Ακόμη, έγινε και μια συζήτηση για τη μέχρι τώρα παρουσία των παικτών που αποκτήθηκαν δανεικοί τον Γενάρη. Η κοινή άποψη είναι πως ακόμη είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο ο Καμαρά είναι αυτός που κερδίζει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις. Τέλος έγινε και αναφορά, όπως σημειώσαμε σε άλλο άρθρο, στο σχεδιασμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ