ΠΑΟΚ

Αναβολή της παρουσίασης του Τούντορ

Αναβολή της παρουσίασης του Τούντορ

Λόγω των εξελίξεων που υπάρχουν στη χώρα μας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε ο Ίγκορ Τούντορ να μην παρουσιαστεί την Τετάρτη. Χαμόγελα για Λούκας, άρχισαν οι εργομετρικές εξετάσεις. (VID)

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν στην χώρα και το γεγονός πως υπάρχει μια κακή ψυχολογία στον κόσμο, έχει ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η παρουσίαση του Ίγκορ Τούντορ που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (1/7). Αυτό ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να δείξει πως δεν είναι αποκομμένη από την κοινωνία. Ετσι η παρουσίασή του Κροάτη θα γίνει στην Ολλανδία κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Κατά τα άλλα στον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι με το γεγονός πως ο Λούκας Πέρεθ επιστρέφει στον "Δικέφαλο" για να αρχίσει προετοιμασία και στέκονται στην αναφορά που έκανε στο twitter του. "Επανέρχομαι ενθουσιασμένος στον ΠΑΟΚ", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός και στις τάξεις του "δικεφαλου" λένε πως ο Λούκας κρατά στάση σεβασμού στους "ασπρόμαυρους", υπολογίζεται κανονικά στο ρόστερ και μάλιστα είναι στο γκρουπ των απαραίτητων παικτών.

Εργομετρικές εξετάσεις...

Ώρα εργομετρικών εξετάσεων την Δευτέρα... Το πρωί το πρώτο γκρουπ πέρασε από την Βιοιατρική προκειμένου να υποβληθεί σε ενδελεχή αιματολογικό έλεγχο και στη συνέχεια ακολούθησαν τα εργομετρικά τεστ υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Ζιώγα. Οι 12 που ολοκλήρωσαν την διαδικασία είναι οι Μελισσάς, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Περέιρα, Μάρτενς, Γκολάσα, Μαντούρο, Γλύκος, Σκόνδρας, Κλάους και Τζαβέλλας. Το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα περάσει από αιματολογικά και εργομετρικά το πρωί της Τρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ