ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναβλήθηκε το ραντεβού Κόκκαλη με Ζίκο

Αναβλήθηκε το ραντεβού Κόκκαλη με Ζίκο
Κόκκαλης

Αναβλήθηκε το ραντεβού Κόκκαλη-Ζίκο. Πρόστιμο 25.000 ευρώ από UEFA. Ανεβάζει ρυθμούς ο Ντιόγκο

Ο Ζίκο το είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ, ότι οι ερυθρόλευκοι θα ενισχυθούν. Και ο σχεδιασμός ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου ήδη "τρέχει".
Βέβαια οι οριστικές αποφάσεις ακόμα δεν έχουν παρθεί, με το ραντεβού μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη και του προπονητή του συλλόγου, Ζίκο να είναι εκείνο που θα καθορίσει τις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Αν και αρχικά η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, όπως φαίνεται αυτή πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα. Αναβολή όμως δεν πήρε και ο σχεδιασμός...

Γιοβάνοβιτς και Λούα Λούα είναι μερικά από τα ονόματα που υπάρχουν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, μεταξύ άλλων που φέρονται να... γεμίζουν τις σελίδες στα μπλοκάκια των σκάουτερ και της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

Ένας; Δύο; Τρεις; Πόσοι παίκτες μπορεί να κατηφορίσουν τον Γενάρη στο Λιμάνι είναι άγνωστο, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα είναι δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα με έναν αριστερό χαφ και ένα μεσοεπιθετικό να αποτελούν πρώτη... προτεραιότητα!

Ανεβάζουν στροφές, ανεβαίνει και ο Ντιόγκο

Το ματς της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ ανήκει ήδη στο παρελθόν για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν πλέον στρέψει το βλέμμα τους στην επερχόμενη συνάντηση με τον Πανθρακικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ζίκο είδε με ικανοποίηση την Πέμπτη τους Τοροσίδη και Ζεβλάκοφ να τίθονται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της Κυριακής (13/12, 16:45), ενώ και ο Ντιόγκο ανεβάζει καθημερινά στροφές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και το "Κλεάνθης Βικελίδης" για το παιχνίδι με τον Άρη.

Ωστόσο προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν και στην απογευματινή προπόνηση (15:30) ο Στολτίδης ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Οι Λεντέσμα και Ντάρμπισιρ ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ όπως προαναφέρθηκε ο Ντιόγκο έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο.

Η προετοιμασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο με μία προπόνηση (16:30) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη μετά το πέρας της οποίας θα γίνει γνωστή και η αποστολή.

Με τον 12ο παίκτη στο Champions League

Την υποστήριξη των φιλάθλων του θα έχει ο Ολυμπιακός στην εντός έδρας αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Champions League καθώς όπως γνωστοποίησε η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν αποκλειστικά με χρηματικό πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ.

Η αιτία ήταν η συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με την Άλκμααρ στην Ολλανδία, ωστόσο τέλος καλό, όλα καλά για τους νταμπλούχους Ελλάδας που θα έχουν τον 12ο παίκτη στο πλευρό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόσμια συμπεριφορά του κόσμου στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το "καθαρό" φύλλο αγώνα που παραδόθηκε μετά το τέλος του ματς με την Άρσεναλ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.

*Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η γιορτή θα γίνει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (Ι.Μ.Ε.) και εκτός των άλλων, θα περιλαμβάνει 3D περιήγηση στην αρχαία αγορά της πόλης των Αθηνών.


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ