ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Μπορούσαμε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο"

Αναστασιάδης: "Μπορούσαμε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Ο Αγγελος Αναστασιάδης εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Καθησυχαστικός ο τεχνικός του Δικεφάλου για τον Αθανασιάδη, δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Κατσικάς

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε ιδιαίτερα τόσο στον κακό αγωνιστικό χώρο, όσο και στην αγωνιστική απραξία και το κρύο, που σύμφωνα με την αποψή του δεν βοήθησαν σήμερα (27/11) τον Δικέφαλο να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ.

Αρχικά μίλησε, πάντως, για τον τραυματισμό του Κατσικά, αποκαλύπτοντας πως: «Εχουμε ένα πρόβλημα με τον Κατσικά, που θα μείνει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες», ενώ στη συνέχεια μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είχαμε καλή απόδοση, μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις φάσεις. Το γήπεδο, όμως, ήταν σε κακή κατάσταση, ενώ και οι καιρικές συνθήκες πολύ άσχημες. Ηταν, λοιπόν, επόμενο να κάνουμε λάθη. Κρατάω, ωστόσο, μόνο τα θετικά από το σημερινό ματς».

Για το πολικό ψύχος που επικρατούσε, σχολίασε:
«Αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τον αντίπαλο. Εμάς, βέβαια, μας επηρέασε λίγο περισσότερο, αλλά φάνηκε ότι και η Ντιναμό είχε πρόβλημα. Υπήρχαν πολλές παγίδες στο γήπεδο που οδήγησαν σε πολλά εύκολα λάθη. Ηταν πολύ σκληρός ο αγωνιστικός χώρος».

Για τον τραυματισμό του Κλάους, επεσήμανε:
«Δεν νομίζω να έχει κάτι σοβαρό. Θα φανεί αύριο βέβαια, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό».

Για την αγωνιστική απραξία και πόσο επηρέασε τον ΠΑΟΚ, τόνισε:
«Δεν είναι καλό αυτό που συνέβη, δεν είναι καλό και για τις άλλες ομάδες. Εμείς σήμερα κάναμε περίπου μία ώρα για να βρούμε τα πατήματά μας, για να αλλάξουμε πάσες και να κάνουμε, τέλος πάντως, αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Εκτός από το άσχημο τερέν και τις καιρικές συνθήκες ήταν και αυτό. Κανέναν δεν ευχαριστούν οι αναβολές, σε κανέναν δεν κάνουν καλό. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία αναβολή. Ευχή είναι».

Κατέληξε λέγοντας για τους τομείς που έκριναν, τελικά, την αναμέτρηση:
«Εκτός από την θέληση των παιδιών και παρά το γεγονός ότι ψάχναμε για ώρα πατήματά μας, τρέξαμε πολύ».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ