ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Νταβίδ Φουστέρ

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Νταβίδ Φουστέρ
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες τη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Νταβίδ Φουστέρ. "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό", δήλωσε ο παίκτης.

Η επιθυμία του 33χρονου μέσου έγινε πραγματικότητα μετά το ραντεβού του ποδοσφαιριστή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το story που ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος της φιέστας, με τον Φουστέρ να δηλώνει δακρυσμένος πως δεν ήξερε αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε με τις υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Ισπανού το βράδυ της Δευτέρας (25/5).

Όπως είχαμε προαναγγείλει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει την κατάσταση στα χέρια τουκαι θα λύσει τον "γόρδιο δεσμό" της παραμονής του Νταβίδ Φουστέρ στον Ολυμπιακό για άλλα δύο χρόνια. Ενώ πριν λίγες ώρες δημοσιεύσαμε την είδηση για την επικείμενη σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών, στην οποία θα δώσουν τα χέρια.

Στην ολιγόλεπτη συνάντηση ο Φουστέρ έδωσε τα χέρια με τον Μαρινάκη ανανεώνοντας τη συνεργασία των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια. Επισήμως δεν έγιναν γνωστές οι απολαβές του ποδοσφαιριστή, αλλά σίγουρα είναι πολύ λιγότερα από τα 700.000 ευρώ που έπαιρνε σύμφωνα με το προηγούμενο συμβόλαιο. Ο 33χρονος είχε ζητήσει 500.000 ευρώ για να ανανεώσει, ο Ολυμπιακός πρότεινε 300.000 ευρώ με τη χρυσή τομή να βρίσκεται στο ραντεβού με τον Μαρινάκη στα 400.000 με 450.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φουστέρ θα μείνει στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της διετίας, αρχικά σε πόστο προπονητή στις ακαδημίες με προοπτική να μπει στο προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

Μετά λοιπόν από μια σύντομη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Φουστέρ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό και ευγνώμων σε όλους για την αγάπη και την στήριξή τους. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για αυτή την σπουδαία ομάδα!

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισπανό, ο Πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: "Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αξίζει την αγάπη και την εκτίμηση από όλους μας στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό μας!'

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ο Νταβίδ Φουστέρ ανέβασε και μία γραπτή δήλωση στη σελίδα του στο facebook:

" Με μεγάλη χαρά θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα νέα ότι θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό! Είμαι ευγνωμων σε όλους τους φιλάθλους για την αγαπη και την στηριξη σας, πραγματικά σημαίνουν τα πάντα για εμένα και την οικογένεια μου. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, αλλά μου δώσατε την δύναμη που χρειαζόμουν για να συνεχισω να πιστεύω σε εμένα και να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα.

Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχισω να δίνω τα πάντα για την σπουδαία ομάδα μας. Αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Ισπανία για την γέννηση του δεύτερου γιου μου! Εύχομαι σε όλους σας ένα καλό καλοκαίρι και θα σας ξαναδώ πολύ σύντομα!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ