ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ανανέωσε ο Πέντα

Ανανέωσε ο Πέντα
INTIME SPORTS

Με την φανέλα του Πιερικού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο 25χρονος Αργεντίνος μέσος Μαρτσέλο Πέντα

Αίσιο τέλος είχε για τον Πιερικό το "σήριαλ" της παραμονής του Μαρτσέλο Πέντα στο δυναμικό των "μελανόλευκων".

Ο 25χρονος Αργεντινός μέσος δέχθηκε τη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε από την ΠΑΕ και έτσι θα ενισχύσει για ακόμη μια φορά την ομάδα του Γιώργου Χατζάρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση τη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μαρτσέλο Πέντα. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, το μεσημέρι της Τρίτης, υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο".

"Ήθελα να μείνω στον Πιερικό"

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μαρτσέλο Πέντα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού, τονίζοντας ικανοποιημένος που παρέμεινε στην Κατερίνη.

" Ήθελα να μείνω στον Πιερικό. Νιώθω την ομάδα οικογένειά μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το νέο μου συμβόλαιο και ευχαριστώ τη διοίκηση για τη συμπεριφορά της απέναντί μου. Θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό για να πάει η ομάδα όσο πιο καλά γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα".

Για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη επιθυμία του να φύγει από την ομάδα τόνισε: " Όλα όσα γράφτηκαν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Ήθελα να παραμείνω από την πρώτη στιγμή στην ομάδα και το απέδειξα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συντηρήθηκαν τέτοιες φήμες. Αλλά πλέον όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν δεν έχουν καμία σημασία. Χαίρομαι που και φέτος θα παίζω στον Πιερικό και θα ζω στην Κατερίνη".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ρόστερ της ομάδας το οποίο άλλαξε ριζικά σε σχέση με πέρυσι: " Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος. Μάλιστα με τον Γκόνι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στην επίθεση. Δουλεύουμε γι' αυτό".

Στο μεταξύ, έναν αμυντικό μέσο αναζητά ο Γιώργος Χατζάρας για να στελεχώσει το ρόστερ του Πιερικού, και μετά από το όνομα του Χρήστου Καγκιούζη που ήρθε στο προσκήνιο, ακούστηκε και αυτό του Γιώργου Ζησόπουλου.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό αποτελεί αναμφισβήτητα μια πολύ καλή λύση για τη νευραλγική θέση του αμυντικού χαφ, και οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής του.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ