ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Πετρόπουλος

Ανακοινώθηκε ο Πετρόπουλος
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

"Πράσινος" και τυπικά ο Πετρόπουλος. "Κρύβει την μπάλα" το εγκώμιο για Νίνη. Αναμονή για χαφ

Την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Σπυρόπουλου. Μια μέρα μετά ήταν η σειρά του Αντώνη Πετρόπουλου, καθώς οι ''πράσινοι'' ανακοίνωσαν την απόκτηση του επιθετικού του Αιγάλεω.
Ο 22χρονος φορ θα κάνει την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση στην Παιανία. Μάλιστα, μετά την παραχώρηση του Τσίγκα στον Ατρόμητο, είναι πολύ πιθανό ο Πετρόπουλος να μην παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της Super League μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά να παραμείνει στο ''τριφύλλι'' και να τεθεί στην διάθεση του Ζοσέ Πεσέιρο.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

''H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλο. Ο διεθνής με την Ελπίδων, Έλληνας επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων''.

Θετικά λόγια για Νίνη και πάλι

Τα εγκώμια για την αξία του Σωτήρη Νίνη δεν σταματούν... σε ευρωπαϊκό επίπεδο την ώρα που ο ίδιος ο ταλαντούχος μέσος ανεβάζει ρυθμούς για να επιστρέψει και πάλι δυναμικά στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Σειρά στα πολύ καλά λόγια για τον "πιτσιρικά" του "τριφυλλιού" πήρε το περιοδικού "Guerin Sportivo" το οποίο τον συμπεριλάβει στη λίστα με τους 30 παίκτες ηλικίας κάτω των 20 ετών που τα επόμενα χρόνια αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μάλιστα στο κυριότερο σχόλιο του κειμένου αναφέρετε χαρακτηριστικά: " Ο Νίνης κρύβει την μπάλα".

Αναμονή για τον μέσο



Όσον αφορά την απόκτηση του μέσου, οι ''πράσινοι'' έχουν ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις και προσπαθούν να φθάσουν σε συμφωνία με κάποιον απο τους δυο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι επιτελικός μέσος και μπορεί να βοηθήσει τόσο οργανωτικά όσο και στο σκοράρισμα, καθώς συχνά-πυκνά ολοκληρώνει επιθετικές ενέργειες.

Στην περίπτωση που καμία απο τις δυο περιπτώσεις δεν έχει αίσιο τέλος, οι ''πράσινοι'' δεν θα κάνουν μεταγραφή για τις εντυπώσεις, αλλά θ' αφήσουν την συγκεκριμένη κίνηση για την θερινή μεταγραφική περίοδο.

Εκτός ο Ποστίγκα


Στο άκουσμα της μεταγραφής του Έλντερ Ποστίγκα στον Παναθηναϊκό ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι είχε ταχθεί υπέρ, με το σκεπτικό ότι ο 25χρονος επιθετικός θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ωστόσο στο προσκλητήριο του για το φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Πορτογαλίας κάλεσε 19 παίκτες χωρίς ανάμεσα σ’ αυτούς να βρίσκεται ο άσος των ''πρασίνων''. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζει για την τελική φάση του EURO 2008, καθώς τώρα αρχίζει η προετοιμασία των Ίβηρων ενόψει του καλοκαιριού και ο Σκολάρι δεν έχει αποφασίσει οριστικά για την αποστολή που θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ελβετίας και της Αυστρίας.

Στις κλήσεις του Σκολάρι για τη γραμμή κρούσης συμπεριλαμβάνονται οι: Κριστιάνο Ρονάλντο, Νάνι, Ρικάρντο Κουαρέσμα, Νούνο Γκόμες, Μακουκούλα.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με Αστέρα Τρίπολης



Σε διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (ύστερα από τις αλλαγές που προέκυψαν στο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα) προέβη η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
''Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης πριν την αναβολή του, ότι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00). Το ίδιο ισχύει για όσους φιλάθλους έχουν προμηθευτεί έως σήμερα εισιτήρια για τον αγώνα με την Βέροια.

Τα εκδοτήρια Γήπεδο "Απ. Νικολαϊδης", Θύρα 4 και Λ. Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Zafolia) και το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:30 - 18:30 καθώς και τα Σάββατα παραμονές των αγώνων''.




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ