ΡΟΔΟΣ

Ανακοίνωση κατά Μαρτίνη

Ανακοίνωση κατά Μαρτίνη
INTIME SPORTS

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόδου, εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του μεγαλομετόχου της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού, Τώνη Μαρτίνη

Ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα της Ρόδου, εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του συλλόγου "Κακιά Σκάλα" με την οποία "επιτίθενται" στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Τώνη Μαρτίνη. Μεταξύ άλλων αναφέρουν πως ο κ. Μαρτίνης δεν κράτησε τις υποσχέσεις του και η ομάδα οδηγείται στην διάλυση.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: " Με την ευκαιρία των ημερών θέλουμε να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία. Ας έρθουμε τώρα στα της Ρόδου, που δυστυχώς για όλους εμάς τους φίλους της ομάδας, η χρονιά δεν ξεκινάει καλά.

Ο σύλλογός μας, που είναι πρώτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, οδηγείται στο Πρωτοδικείο. Δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι στους οποίου πιστέψαμε και στηρίξαμε, με τις πράξεις τους πρόδωσαν εμάς και την ομάδα που λατρεύουμε.

Όταν ανέλαβε τον σύλλογο ο κύριος Μαρτίνης, είδαμε στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα οδηγούσε την ομάδα μας στις πιο μεγάλες κατηγορίες και ειδικά μετά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να καταφέρει να την ανεβάσει μετά από 25 χρόνια στην Β’ Εθνική. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, αλλά μέχρι εκεί. Γιατί από εκείνο το σημείο και μετά ξεκινάει ο κατήφορος της ομάδας μας.

Δικό σας κατόρθωμα είναι η άνοδος κύριε Μαρτίνη, όμως δικό σας κατόρθωμα είναι και η διάλυση του συλλόγου. Για την άνοδο νιώθετε περήφανος και μάγκας. Για την διάλυση πώς αισθάνεστε άραγε; Λέτε συνέχεια ότι είστε μόνος. Όμως δεν ήσασταν μόνος όταν ξεκινήσατε. Μόνος μείνατε στην συνέχεια. Τι έφταιξε κύριε Μαρτίνη και μείνατε μόνος;

Φωνάξατε τους ποδοσφαιριστές και τους είπατε πως ποτέ δεν αφήσατε την ομάδα μόνη και πως ήσασταν δίπλα τους. Τους ζητήσατε να κάνουν μία εβδομάδα υπομονή. Τους είπατε πως θα πληρωθούν, τους είπατε πως τα λεφτά υπάρχουν και πως απλά θέλατε να δείτε αν θα κινητοποιηθούν και οι υπόλοιποι παράγοντες.

Τους είπατε πως αν δεν συγκεντρωθούν τα χρήματα, θα τα βάζατε εσείς. Τους δώσατε τον λόγο σας. Τα χρήματα δεν μαζεύτηκαν και γνωρίζατε από την πρώτη στιγμή πως ήταν πολύ δύσκολο να μαζευτούν. Γιατί δώσατε τον λόγο σας από την στιγμή που δεν θα τον κρατούσατε; Γιατί δώσατε ψεύτικες ελπίδες στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο;

Άραγε, θα έχουμε ποδοσφαιριστές την Κυριακή για να παίξουν; Κι αν ναι, με τι ψυχολογία; Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, το προπονητικό τιμ και τους φροντιστές, οι οποίοι παρόλο που είναι απλήρωτοι μήνες, παραμένουν τόσο καιρό εκεί, αφοσιωμένοι στην δουλειά τους και έχοντας την ομάδα πρώτη.

Αναλάβετε τις ευθύνες σας… Διαφορετικά θα μείνετε στην ιστορία ως ο πρόεδρος του ίντερνετ, του περιβόητου… Μ.Κ. (είναι πραγματικά τεράστιο πρόβλημα για μία ομάδα η ύπαρξη ενός Μ.Κ. και του κάθε Μ.Κ. Τι να πουν και οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ δηλαδή…) και των δεκάδων ανακοινώσεων που με το ύφος τους και το περιεχόμενό τους εξέθεσαν και πρόσβαλαν πολλές φορές το όνομα και την ιστορία του αγαπημένου μας συλλόγου. Των ανακοινώσεων που έταζαν γήπεδα, προπονητικά κέντρα, καφετέριες και ανόδους στην Α’ Εθνική. Πόσο τραγικά αστεία μοιάζουν σήμερα όλα αυτά".

TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ