ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανακοίνωσε τον Αυλωνίτη ο Απόλλωνας Λεμεσού

Ο Τάσος Αυλωνίτης με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Τάσος Αυλωνίτης με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού TWITTER ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης (27/1) ο Τάσος Αυλωνίτης, με την κυπριακή ομάδα να κάνει γνωστό πως υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το Μάιο του 2023.

Δύο ημέρες μετά την γνωστοποίηση της κατ'αρχήν συμφωνίας με τον Τάσο Αυλωνίτη, αφότου έλυσε τη συνεργασία του με την Άσκολι έξι μήνες πριν τη ληξη του συμβολαίου του, ήρθε και η ώρα για την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Απόλλωνα Λεμεσού.

Αυτό έγινε την Πέμπτη (27/1), με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό να έχει υποβληθεί με επιτυχία στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα που θα τον κάνει κάτοικο Κύπρου για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

" Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Αυλωνίτη ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Απόλλωνα μέχρι τον Μάιο του 2023 και θα αγωνίζεται με τον αριθμό 5.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού καλωσορίζει τον Τάσο Αυλωνίτη και του εύχεται κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα",
αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ