ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αυλωνίτης: Τέλος από την Άσκολι, κοντά στον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Τάσος Αυλωνίτης με τη φανέλα της Άσκολι
Ο Τάσος Αυλωνίτης με τη φανέλα της Άσκολι

Ο Τάσος Αυλωνίτης έλυσε το συμβόλαιό του με την Άσκολι και έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού για να συνεχίσει την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Παρελθόν από την Άσκολι αποτελεί ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο έμπειρος Έλληνας στόπερ έλυσε τη συνεργασία του με την ιταλική ομάδα έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία.

Στον 1,5 χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της Άσκολι ο 32χρονος αμυντικός είχε μία αξιόλογη παρουσία, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας στη μάχη για την είσοδο στα playoffs ανόδου στη Serie A. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 16 συμμετοχές, ενώ συνολικά έπαιξε σε 31 αγώνες σε πρωτάθλημα και Coppa Italia.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού, θα πρόκειται για την τέταρτη εμπειρία μακριά από την Ελλάδα, ύστερα από τη Χαρτς, την Στουρμ Γκρατς και την Άσκολι. Γενικότερα, τα τελευταία χρόνια ο Αυλωνίτης έχει μία σταθερή παρουσία στο εξωτερικό, με γεμάτες και καλές σεζόν.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ