ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοίνωσε Περόνε

Ανακοίνωσε Περόνε
Περόνε

Την απόκτηση του Εμανουέλ Περόνε ανακοίνωσε και επίσημα την Τετάρτη(23/1), ο Ατρόμητος

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει :"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Εμανουέλ Περόνε. Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο του Περιστερίου για τα επόμενα 3,5 χρόνια".

O Γκιγιέρμο Όγιος αναζητούσε την ενίσχυση της ομάδας του Περιστερίου στην επίθεση και ο Περόνε αποτελούσε τον πρώτο στόχο.

Το κλίμα για τον Αργεντινό στον Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν ήταν το καλύτερο και μετά και από την αποβολή του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είχε κληθεί σε απολογία με τους "Πόντιους" να επιθυμούν την παραχώρηση του.

Παράλληλα όμως οι μετεγγραφικές κινήσεις του Ατρόμητου θα συνεχιστούν καθώς στην Αθήνα βρίσκεται ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Λεάντρο Λορέντζο Φράνκο που αγωνιζόταν στην Γκουαρανί.

Στον Ιωνικό ο Λαζανάς



Τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Λαζανά ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο Έλληνας επιθετικός μάλιστα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό.

Στα αγωνιστικά στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της ομάδας από την οποία απουσίασε μόνο ο Μιχαηλίδης λόγω ίωσης και βέβαια ο τραυματίας Ρόβας. Και αύριο η προπόνηση θα γίνει στο ίδιο γήπεδο.

Τέλος ο Εμανουέλ Περόνε ταξίδεψε σήμερα για τη Θεσσαλονίκη για να μαζέψει τα πράγματά του και θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση την Παρασκευή.











TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ