EURO 2024

Euro 2024, Τουρκία - Γεωργία: Οι ενδεκάδες των ομάδων

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν με τη φανέλα της Τουρκίας
Ο Σαμέτ Ακαϊντίν με τη φανέλα της Τουρκίας © 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Βιντσέντζο Μοντέλα και Βίλι Σανιόλ για την αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Γεωργία στον 6ο όμιλο του Euro 2024 (19:00, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24).

Στο πρώτο παιχνίδι του 6ου ομίλου στο Euro 2024, η Τουρκία αντιμετωπίζει τη Γεωργία, η οποία απέκλεισε την Εθνική μας, στο Signal Iduna Park (19:00, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24).

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα οι Βιντσέντζο Μοντέλα και Βίλι Σανιόλ έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες των ομάδων τους.

Η ενδεκάδα της Τουρκίας: Γκιουνόκ, Ακαϊντίν, Κουκτσού, Γκιουλέρ, Μπαρντακτσί, Μουλντούρ, Τσαλχάνογλου, Γιλντίζ, Καντιόγλου, Αϊχάν, Γιλμάζ.

Οι αναπληρωματικοί της Τουρκίας: Μπαγιντίρ, Τσακίρ, Τσελίκ, Ντεμιράλ, Γιοκουσλού, Καπλάν, Ακτούρκογλου, Τοσούν, Γιαζίζι, Καπλάν, Οζκάν, Γιουκσέκ, Κιλίκσοι, Ακγούν, Γιλντιρίμ.

Η ενδεκάδα της Γεωργίας: Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε. Ντβάλι, Κάσια, Κβερκβέλια, Κοχορασβίλι, Κβαρατσχέλια, Κακβετάτζε, Μεκβαμπισβίλι, Τσιταϊσβίλι, Μικαουτάτζε.

Οι αναπληρωματικοί της Γεωργίας: Γκουγκεσασβίλι, Ζιβζιβάτζε, Νταβιτασβίλι, Κβιτάλια, Γκοχολεϊσβίλι, Λοχοσβίλι, Γκβελεσιάνι, Κβεκβεσίρι, Κιτεϊσβίλι, Αλτουνασβίλι, Σενγκέλια, Σίγκουα, Ταμπίτζε, Λομπτζανίτζε.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ