ΑΕΚ

Ανάκογλου: "Όλοι μας δουλεύουμε σκληρά"

Ανάκογλου: "Όλοι μας δουλεύουμε σκληρά"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ανάκογλου, στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα από το καλοκαίρι, αλλά και την ομοιογένεια της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στο γήπεδο και ψηφίστηκε ως MVP της αναμέτρησης, ενώ στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα από το καλοκαίρι, αλλά και την ομοιογένεια των Κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήταν ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό από αυτό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να είμαστε σοβαροί και να μην αφήσουμε βαθμούς γιατί την επόμενη εβδομάδα έχουμε ρεπό. Καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε σε αυτό και είχαμε ρυθμό.

Όλοι μας έχουμε δουλέψει σκληρά από το καλοκαίρι, είτε οι παίκτες που είναι στην αποστολή είτε όχι, θέλουν να βοηθάνε την ομάδα. Ο ένας βοηθάει τον άλλον και τον σπρώχνει να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό".

Γροντής: "Είχαμε ευκαιρίες να μεγαλώσουμε το σκορ"

Ο Δημήτρης Γροντής για τη νίκη κόντρα στον Αχαρναϊκό αλλά και για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός πως φόρεσε το περιβραχιόνιο: "Το έχω φορέσει άλλη μία φορά στην πρώτη ομάδα, σε ματς της περσινής σεζόν. Είμαι ο πιο παλιός μετά τον Δημήτρη"

Για το ματς: "Είχαμε ευκαιρίες να μεγαλώσουμε το σκορ αλλά δεν το καταφέραμε παρά τις τελικές μας και το σκορ τελικώς ήρθε 2-0. Μου αρέσει καλύτερα η θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά όπου με χρειαστεί η ομάδα μπορώ να παίξω», συμπλήρωσε ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης."

Μπακάκης: "Δουλέψαμε, παίξαμε και κερδίσαμε"

Ο ακραίος μπακ της Ένωσης, Μιχάλης Μπακάκης, μίλησε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ τονίζοντας ότι η ΑΕΚ βρήκε τα πατήματα της έπαιξε τη μπάλα που ξέρει.

"Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο ματς, γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε έπαρση από Καραϊσκάκη. Δουλέψαμε στο πλάνο του αντιπάλου. Είναι σφιχτή ομάδα και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Βρήκαμε τα πατήματα μας, παίξαμε αυτό που ξέρουμε και κερδίσαμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ