ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας: Αποχώρησε από τη Γ' Εθνική και υποβιβάζεται στο τοπικό

FOOTBALL LEAGUE / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δήλωσε την αποχώρησή της από τη Γ' Εθνική και θα ξεκινήσει από τα τοπικά πρωταθλήματα του νομού την προσπάθεια να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

"Μαύρη" ημέρα για την ιστορία της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι η 15η Ιανουαρίου 2018. Οι Θεσσαλοί δήλωσαν αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής - είχε μόλις 1 ισοπαλία και 11 ήττες σε 12 αγώνες και συντελεστής γκολ (7-34) - και θα ξεκινήσουν από τα τοπικά πρωταθλήματα την επόμενη σεζόν την προσπάθεια επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ομάδα της Καρδίτσας ιδρύθηκε το 1904, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής της ζωής στη δεύτερη κατηγορία, αλλά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον υποβιβασμό της στην τρίτη την παρελθούσα σεζόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ:

"Tο ΔΣ του ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το ΔΣ εφάρμοσε την απόφαση της τελευταίας ΓΣ του συλλόγου στην οποία και αποφασίστηκε να γίνει μια ύστατη προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας για να συνεχίσει να αγωνίζεται προσωρινά στο πρωτάθλημα.

Παρά τις προσπάθειες του κ. Βλάχου Γεώργιου που ανέλαβε να ξαναοργανώσει την ομάδα αυτό κατέστη αδύνατο καθώς οι πλειοψηφία των εναπομεινάντων ποδοσφαιριστών αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα. Δυστυχώς η πόλη της Καρδίτσας γύρισε την πλάτη στην Αναγέννηση, πλην ελαχίστων περιπτώσεων που βοήθησαν οικονομικά ή με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ή με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Παρά την προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής των κκ Κατσίκη και Μπίρδα από το καλοκαίρι να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα αυτό δεν κατέστη δυνατό. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Αναγέννηση αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεί τον δρόμο της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ας γίνουν μάθημα σε όλους μας οι τελευταίες αγωνιστικές χρονιές της ομάδας αλλά ταυτόχρονα και έναυσμα για την Αναγέννηση της Αναγέννησής μας".

TAGS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ