ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Aναχωρεί για Iταλία

Aναχωρεί για Iταλία
OMADIKH

Στην Ιταλία θα μπουν οι βάσεις για τον Ατρόμητο της νέας περιόδου και η αποστολή της ομάδας του Περιστερίου θα αναχωρήσει τη Δευτέρα(16/7) για τη Νόρτσια.

Η αποστολή θα παραμείνει μέχρι τις 5 Αυγούστου επί ιταλικού εδάφους και στην πρωτεύουσα της Ιταλίας θα την υποδεχτεί ο team manager Γιάννης Αγγελόπουλος ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία από την περασμένη Παρασκευή-μαζί με το φροντιστή του συλλόγου Νίκο Κάτσικα-για να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες της παραμονής του Ατρόμητο στο αθλητικό κέντρο που βρίσκεται σε απόσταση δύο περίπου ωρών από τη Ρώμη.
Στη διάθεση της ομάδας θα βρίσκεται αποκλειστικά ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με άριστο χλοοτάπητα και φυσικά όλες οι ανέσεις του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατόπιν επιθυμίας του Γκιγιέρμο Όγιος διαμορφώθηκε ένας ειδικός χώρος αποκλειστικά με άμμο για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Στο ίδιο αθλητικό κέντρο προετοιμάζεται και η Σιένα με την οποία ο Ατρόμητος θα δώσει φιλικό παιχνίδι, μάλλον στις 29 Ιουλίου, αν και με την άφιξη της ομάδας στη Νόρτσια θα καθοριστεί η ακριβή ημερομηνία κατόπιν συζήτησης των προπονητών των δύο ομάδων.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μιχαηλίδης, Ανδριόλας, Ράμος, Κατεμής, Γελαδάρης, Ιωάννου, Γεωργίου, Παγώνης, Τρέχο, Ολιβέιρα, Κάστρο, Ανατολάκης, Ρόβας, Λουτσιάνο, Ρέγες, Μαγκντί, Κριπιντήρης, Μπότσι, Μέζα, Κορακάκης, Καμινιώτης, Λαζανάς, Κουτσοσπύρος, Σίριο, Σούφλας, Μαρίνος, Ρες, Σάντσεθ, Καραλής.

Την αποστολή δεν ακολουθούν οι Σανόκο, Χάλαρης που βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ομάδας, ο Μερίνο που είναι στην Ισπανία με άδεια της διοίκησης και οι διεθνείς με την Εθνική Νέων Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος στους οποίους η ΠΑΕ Ατρόμητος εύχεται καλή επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 της Αυστρίας.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ