CHAMPIONS LEAGUE

Αμπιάτι: "Ούτε που ίδρωσα"

AC Milan's goalkeeper Chistian Abbiati  celebrates at the end of the Champions League football match between AC Milan and FC Barcelona on February 20, 2013 at San Siro Stadium in Milan. AC Milan defeated Barcelona 2-0.   AFP PHOTO / OLIVIER MORIN        (Photo credit should read OLIVIER MORIN/AFP/Getty Images)
AC Milan's goalkeeper Chistian Abbiati celebrates at the end of the Champions League football match between AC Milan and FC Barcelona on February 20, 2013 at San Siro Stadium in Milan. AC Milan defeated Barcelona 2-0. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN (Photo credit should read OLIVIER MORIN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Μπαρτσελόνα δεν είχε ούτε ένα σουτ στον στόχο, έτσι ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Κρίστιαν Αμπιάτι, δήλωσε πως... δεν ίδρωσε στο ματς. Το σημαντικότερο γκολ για Μουντάρι, "δεν τελείωσε", λέει ο Αμπροζίνι

Ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Κρίστιαν Αμπιάτι, δήλωσε αστειευόμενος πως ούτε που ίδρωσε στην νίκη της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Ιταλός πορτιέρο δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε μία επέμβαση, καθώς οι φάσεις που έκαναν οι φιλοξενούμενοι είναι όλες άστοχες προσπάθειες (Ινιέστα, Τσάβι και Πουγιόλ).

"Δεν... ίδρωσα και πολύ, αλλά το ματς ήταν πολύ έντονο. Αυτοί οι αγώνες είναι απρόβλεπτοι και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε αυτήν την νίκη κόντρα σε μία τεράστια ομάδα", τόνισε ο Αμπιάτι.

"Το κάναμε πολύ δύσκολο για την Μπαρτσελόνα, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και ο προπονητής μας είπε ακριβώς τι να κάνουμε".

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, καθώς ακόμη και οι στράικερς γύρισαν πίσω και βοήθησαν, έτσι θέσαμε την Μπαρτσελόνα υπό πίεση".

"Γενικά δεν σουτάρουν από μακριά, αλλά τους αναγκάσαμε να το κάνουν και αυτό στο τέλος. Στο Καμπ Νόου θα είναι μία μάχη".

Μουντάρι: "Το πιο σημαντικό μου γκολ"

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Μίλαν, Σάλεϊ Μουντάρι, χαρακτήρισε το τέρμα ως το σημαντικότερο της καριέρας του.

"Πάιξαμε ως ομάδα, ακούσαμε τον προπονητή μας, ο οποίος έκανε φανταστική δουλειά στο πως έστειλε στο γήπεδο", τόνισε ο Γκανέζος.

"Ήμασταν πειθαρχημένοι και δεν τους αφήσαμε κανέναν διάδρομο. Αν παίξεις χωρίς συγκέντρωση κόντρα σε αυτούς θα σε καταστρέψουν, θα σε κάνουν να υποφέρεις".

"Είναι το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου. Έχουμε καλό προιβάδισμα, αλλά το Καμπ Νόου δεν είναι εύκολο. Και το 5-0 δεν θα ήταν αρκετό με τους απίστευτους παίκτες που έχει η Μπαρτσελόνα".

Αμπροζίνι: "Δεν τελείωσε τίποτα"

"Έπρεπε να παίξουμε ακριβώς έτσι σε αυτό το παιχνίδι", δήλωσε ο αρχηγός της Μίλαν, Μάσιμο Αμπροζίνι και τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

"Ήταν σπουδαίο επίτευγμα, αλλά η... μάχη είναι 180 λεπτά, έτσι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα απολαύσουμε αυτό το βράδυ και μετά θα σκεφτούμε το ντέρμπι με την Ίντερ".

"Φυσικά αν είχαμε χάσει με 0-3 δεν θα είχαμε ελπίδες πρόκρισης, έτσι τώρα με το 2-0 νομίζω πως έχουμε αρκετές".

"Αφιερώνω την νίκη σε όλους μας, για την χρονιά που κάνουμε και την ξεκίνημα που είχαμε αυτήν την σεζόν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ