ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπεΐντ: "Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη με Ολυμπιακό"

Αμπεΐντ: "Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη με Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Μεχντί Αμπεΐντ τόνισε σε συνέντευξή του πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν μόνο τη νίκη στο μυαλό τους απέναντι στον Ολυμπιακό για να δώσουν χαρά στον κόσμο των "πρασίνων".

Μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στο σαββατιάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου, όπως ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στα " Prasinanea.gr " ο Μεχντί Αμπεΐντ, ο οποίος είναι ένας από τους 17 παίκτες του φετινού ρόστερ του "τριφυλλιού" που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ σε "ντέρμπι αιωνίων".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Το σημαντικότερο αυτή την στιγμή στο μυαλό μας είναι ο Ολυμπιακός, θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε σε αυτό το ματς. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Εμείς από την πλευρά μας θα χρειαστεί να έχουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ξέρω ότι έχουν καλή ομάδα αλλά αν εμείς έχουμε καλή απόδοση σίγουρα μπορούμε να νικήσουμε το Σάββατο".

Για το γεγονός ότι οι οπαδοί του Τριφυλλιού περιμένουν θετικό αποτέλεσμα: "Και εμείς ευελπιστούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας. Ελπίζουμε αυτό να συμβεί το Σάββατο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ