ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αμανατίδης: "Βρήκαμε την αγωνιστική μας ταυτότητα"

Αμανατίδης: "Βρήκαμε την αγωνιστική μας ταυτότητα"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο ματς με τον Λεβαδειακό, έμεινε ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα Περικλής Αμανατίδης

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον Λεβαδειακό έμεινε ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα Περικλής Αναματίδης.

Ο έμπειρος προπονητής της ομάδας του Ευόσμου, μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ανέφερε πως οι παίκτες του βρήκαν την αγωνιστική τους ταυτότητα και πως θα αποφύγουν τα δυσμενή σενάρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης: " Οι παίκτες μου με την εμφάνισή τους στο Λεβαδειακό έδειξαν, ότι βρήκαν την αγωνιστική τους ταυτότητα. Στα τελευταία έξι παιχνίδια είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, για να κυνηγήσουν τη νίκη και μόνο τη νίκη σε όλα ανεξαιρέτως.

Το έχω πει πολλές φορές από την αρχή του Πρωταθλήματος και θα το ξαναπώ: Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό μας και είναι απολύτως βέβαιο, ότι η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες, τις ικανότητες, τη θέληση, την προσπάθεια και την αξία των παικτών.

Φιλοδοξώ, ότι θα αποφύγουμε τα δυσμενή σενάρια, αρχής γενομένης από τον αγώνα με το Θρασύβουλο, όπου μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη".

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ