ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Ήρθα σε ομάδα με ιστορία, με παρακίνησε που δεν είναι πρωταθλήτρια για πολύ καιρό"

Ο Ματίας Αλμέιδα στην επίσημη παρουσίασή του από την ΑΕΚ | 20 Μαΐου 2022
Ο Ματίας Αλμέιδα στην επίσημη παρουσίασή του από την ΑΕΚ | 20 Μαΐου 2022 INTIME

O Ματίας Αλμέιδα μίλησε, σε συνεντευξή του σε μεξικανικό μέσο, για τα κίνητρα που τον ώθησαν να αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο πάθος που έχουν για το ποδόσφαιρο οι Έλληνες φίλαθλοι.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "Fox Sports" του Μεξικού παραχώρησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) ο Ματίας Αλμέιδα, με τον Αργεντινό να αναφέρεται στην πρόσφατη απόφαση που πήρε να μετακομίσει στην Ευρώπη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και να κάνει κάνει ειδική μνεία στο ελληνικό φίλαθλο κοινό και τη σχέση που έχει αυτό με το ποδόσφαιρο.

"Ο χρόνος μου στη Σαν Χοσέ είχε ήδη φτάσει στο τέλος και μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν ήμουν πια εκεί, είχα την τύχη να λάβω τρεις προτάσεις.

Μία από αυτές ήταν από την ΑΕΚ και μου άρεσε πολύ ο στόχος που έχει γι’ αυτό και αποδέχθηκα την πρόταση. Έχω δει το πάθος των φιλάθλων στην Ελλάδα, το ποδόσφαιρο μοιάζει περισσότερο στο Μεξικό και τη Νότια Αμερική.

Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει ιστορία και δεν είναι πρωταθλήτρια για πολύ καιρό, αυτό με παρακίνησε", τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος προπονητικός ηγέτης της Ένωσης, ο οποίος ερωτηθείς για το αν θα εντάξει Μεξικανούς στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, είπε:

"Ακόμα δεν έχω μιλήσει για παίκτες με τον σύλλογο, αυτό είναι ψέμα". Υπενθυμίζεται πως ο Αλμέιδα υπέγραψε συμβόλαιο που τον δένει με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τις δύο πλευρές να έχουν οψιόν για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας για έναν χρόνο ακόμα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ