ΑΡΣΕΝΑΛ

Αλλεργικός στο τυρί;

Αλλεργικός στο τυρί;
Λιούνγκμπεργκ

Η αλλεργία στο τυρί (!) ήταν ο λόγος που ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της Σουηδίας με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού του Γιάγια Τουρέ.

Ο άσος της Άρσεναλ που υποφέρει από ημικρανία ένιωσε έντονη δυσφορία ενώ για μερικά λεπτά η όραση του ήταν ανεπαρκής. Όλα αυτά κατά την διάρκεια της προθέρμανσης της αναμέτρησης.

" Η προθέρμανση μόλις είχε ξεκινήσει και μου παραπονέθηκε (ο Λιούνγκμπεργκ) ότι ένιωθε έντονο πονοκέφαλο" τόνισε ο τεχνικός των Σκανδιναβών, Λαρς Λάγκερμπακ στην εφημερίδα "Expressen" για να συμπληρώσει: " Στη συνέχεια μου είπε πως δεν βλέπει καθαρά και έτσι αποφασίσαμε να τον στείλουμε στα αποδυτήρια".

Ο έμπειρος μέσος, μάλιστα δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ούτε στο ματς της Άρσεναλ με την Νιούκαστλ, όμως επέστρεψε την Τετάρτη για το παιχνίδι με το Αμβούργο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ πάντως αντιμετώπισε με χιούμορ τους ισχυρισμούς του διεθνή παίκτη για το τυρί που είχε φάει παραμονές του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

" Έχω ακούσει αρκετούς που αντιμετωπίζουν ημικρανίες να λένε για το τυρί αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί. Επίσης μπορεί να προέλθει και από ένα κακό κόκκινο κρασί".







TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ