ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Άλλαξε χέρια η ΠΑΕ

Άλλαξε χέρια η ΠΑΕ
Σήμα

Νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ο Χαράλαμπος Ξενιάδης στον οποίο ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου μεταβίβασε το 52,71%

Καθ' όλη τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, ήταν εξουσιοδοτημένος από την πλειονότητα των μετόχων να συνομιλήσει και να διαπραγματευτεί με υποψήφιους επενδυτές.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν εδώ και αρκετό καιρό να είχε παρουσιαστεί το ενδιαφέρον και η επιθυμία από τον Χαράλαμπο Ξενιάδη ώστε να αναλάβει την τύχη του Αγροτικού Αστέρα.

Μετά από αρκετές συνομιλίες, κατέληξαν στις τελευταίες διήμερες διαπραγματεύσεις, που ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής (28/05) και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (29/05) με την επίτευξη της μεταξύ τους συμφωνίας.

Στην διάρκεια αυτής υπογράφηκε ιδιωτικό συμφωνητικό για τη μεταβίβαση του 52,71% των μετοχών της ΠΑΕ, μεταξύ του προέδρου Κωνσταντίνου Ριαβόγλου και του νέου μεγαλομετόχου Χαράλαμπου Ξενιάδη.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην σημερινή συμφωνία παρόντες εκτός των κ.κ. Ριαβόγλου και Ξενιάδη ήταν οι κ. Χατζηιωάννου, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας, ο νομικός σύμβουλος του κ. Ξενιάδη και ο Γιώργος Φοιρός.

Ο μεν νέος μεγαλομέτοχος δεν έκανε δηλώσεις μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ενώ σε μία εβδομάδα που θα επανέλθει θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης.

Ο δε πρόεδρος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, έκανε την εξής δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την επίτευξη της συμφωνίας με τον κ. Ξενιάδη.

Πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, έτσι ώστε ο Αγροτικός Αστέρας να έχει ένα ευοίωνο μέλλον. Επειδή τον τελευταίο καιρό, έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλές ανακρίβειες, θα τοποθετηθώ επί παντός σε Συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσω εντός της εβδομάδος».












TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ