ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αλεξανδρόπουλος: Δύο μνηστήρες από τη Γαλλία για τον διεθνή μέσο

Αλεξανδρόπουλος: Δύο μνηστήρες από τη Γαλλία για τον διεθνή μέσο
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Η Record αναφέρει πως η Στρασμπούρ και η Νις ενδιαφέροντα για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, που είναι υπό παραχώρηση από την Σπόρτινγκ.

Η απόφαση του Ρούμπεν Αμορίμ να κόψει τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο από την προετοιμασία της Σπόρτινγκ επιτάχυνε επί της ουσίας τη διαδικασία εύρεσης ομάδας, για τον διεθνή μέσο.

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχουν ήδη καταγραφεί ως ενδιαφερόμενοι για τον επαναπατρισμό του, πλην όμως η δική του προτεραιότητα είναι η παραμονή στο εξωτερικό. Εσχάτως, η Record παρουσίασε δύο μνηστήρες για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, αμφότεροι από τη Ligue 1 της Γαλλίας.

Ο λόγος για τη Νις και την Στρασμπούρ, που σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα ερίζουν για την απόκτησή του. Η Σπόρτινγκ εξακολουθεί να προτιμά την πώληση των δικαιωμάτων του, αναγνωρίζει όμως ότι αυτό είναι κάτι δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή (ειδικά όταν μιλάμε γα τα 5.000.000€ που έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης η Σπόρτινγκ, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Πορτογαλία), εξ ου κι η διάθεση να διαπραγματευτεί για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ