ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παρακολουθεί την υπόθεση Αλεξανδρόπουλου

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος SPORTING

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου για μια έξτρα ενίσχυση στη μεσαία του γραμμή και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυσή στη μεσαία γραμμή και τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους απ' όλη την Ευρώπη και η υπόθεση επαναπατρισμού του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Ο 21χρονος μέσος δεν θα παίζει τη σεζόν 2023-24 στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μένει να φανεί αν θα φύγει δανεικός, το πιθανότερο σενάριο, ή θα πουληθεί από τους Πορτογάλους. Η ΑΕΚ δεδομένα τον έχει στο στόχαστρό της αλλά δεν είναι η μόνη ελληνική ομάδα που παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ενημερωθεί για το status του Έλληνα μέσου στην Σπόρτινγκ και αναμένουν τις εξελίξεις χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Προτεραιότητα βέβαια του Αλεξανδρόπουλου είναι να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού, κάτι το οποίο είχε τονιστεί όταν είχε βγει και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και μάλιστα ήδη υπάρχουν ομάδες εκτός Ελλάδας που έχουν δείξει τις προθέσεις τους.

Ωστόσο, εάν τελικά η Ελλάδα αποτελέσει μία επιλογή για εκείνον στη διάρκεια του καλοκαιριού, τότε οι ερυθρόλευκοι δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ