ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Οι φωνές για την απόλυσή μου με διασκεδάζουν"

Αλέγκρι: "Οι φωνές για την απόλυσή μου με διασκεδάζουν"
PRINT SCREEN ΑΠΟ YOUTUBE

Τα σενάρια περί της απόλυσής του είναι έντονα όμως ο Μάσιμο Αλέγκρι ουδόλως ανησυχεί, με τον προπονητή της Γιουβέντους να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μόντσα πως έχει συνηθίσει να είναι υπό αμφισβήτηση.

Η εκκίνηση της φετινής σεζόν έχει βρει την Γιουβέντους να απογοητεύει με τα αποτελέσματά της, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ χαμένους βαθμούς στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος ενώ και για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League έχει δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις αρκετές προβληματικές εμφανίσεις της, έχουν κάνει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να δέχεται έντονη κριτική και αρκετούς να τον θεωρούν "τελειωμένο" από τους Τορινέζους, με τον ίδιο να πιστεύει όμως στην ανάκαμψη της ομάδας του και να ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του πως δεν επηρεάζεται από τα αρνητικά σενάρια που κυκλοφορούν.

"Είμαι ικανοποιημένος για τις φήμες περί απομάκρυνσης του Αλέγκρι, ήταν κάτι που μου έλειπε, ήταν μία έλλειψη που ένιωθα. Με τη διοίκηση μιλάμε για όλες τις ημέρες με ήρεμο τρόπο και τα αναλύουμε. Δίνω πάντα εξηγήσεις στη διοίκηση.

Θα πρέπει να σκέφτομαι τη δουλειά, να παραμείνουμε ήρεμοι επειδή μόνο να βελτιωθούμε μπορούμε. Ξέρετε γιατί μου έλειπε να μιλάμε για την απόλυση; Επειδή όταν υπάρχει ένα μισό αποτέλεσμα, ο Αλέγκρι είναι υπό αμφισβήτηση.

Με διασκεδάζει, σας καταλαβαίνω πολύ. Πιστεύω ότι μιλάω αρκετά ιταλικά και ότι μιλάω σωστά. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό πο κάνουμε. Είναι φυσιολογικό τα αποτελέσματα να κρίνουν τη δουλειά τη δική μου και του επιτελείου μου αλλά είναι λογικό", τόνισε ο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου (17/9), για να προσθέσει αναφορικά με το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Μόντσα για την 7η αγωνιστική της Serie A:

"Αντίδραση; Θα πρέπει να έχουμε μεγάλο σεβασμό απέναντι στην Μόντσα. Εντός έδρας έχει κάνει μεγάλα ματς, έχει καλές μονάδες. Τι έχω κάνει λάθος ως τώρα; Ίσως στις αλλαγές, ίσως στην προετοιμασία, έχω κάνει αρκετά λάθη".

Υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν αρνητικά πράγματα και εγώ που βλέπω μέσα στα αρνητικά μία πιθανότητα βελτίωσης".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ