SERIE A

Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα 2-2: Νέα οδυνηρή απώλεια βαθμών για την βέκια σινιόρα

Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα 2-2: Νέα οδυνηρή απώλεια βαθμών για την βέκια σινιόρα

Η Γιουβέντους υπέστη μία ακόμα απώλεια βαθμών στην εκκίνηση της Serie A, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να μένει πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά από την Σαλερνιτάνα και να καταφέρνει να ισοφαρίζει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Γιουβέντους παρατάχτηκε στο ματς με την Σαλερνιτάνα για την 6η αγωνιστική της Serie A έχοντας μόνο μία νίκη στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και η νίκη ήταν μονόδρομος για την βέκια σινιόρα, η οποία όμως έπεσε... σε αδιέξοδο.

Και αυτό γιατί πέταξε στα σκουπίδια το πρώτο μέρος και στο δεύτερο έτρεχε για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, για να καταφέρει να ακυρώσει μεν το αβαντάζ δύο γκολ που είχε αποκτήσει η αντίπαλό της αλλά να μην ολοκληρώνει την ανατροπή και να έχει νέα απώλεια βαθμών, με την τέταρτη ισοπαλία της στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Το πρώτο μέρος ήταν εφιαλτικό για την ομάδα του Αλέγκρι και ονειρεμένο για την Σαλερνιτάνα, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την τραγική παρουσία της Γιουβέντους σε αυτό το διάστημα και να "χτυπούν" δις, αρχικά με την προβολή του Καντρέβα μέσα από τη μικρή περιοχή στο 18' και ακολούθως με το εύστοχο πέναλτι του Πιάτεκ στο 45+3' (δόθηκε η παράβαση μετά από παρέμβαση του VAR, σε χέρι του Μπρέμερ).

Στο 51' η βέκια σινιόρα ξαναμπήκε στο ματς με δυνατή κεφαλιά του Μπρέμερ και στο 90+3' ισοφάρισε με διπλή προσπάθεια του Μπονούτσι (είδε τον Σέπε να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε αλλά τον νίκησε στην επαναφορά), για να λάβει χώρα στη συνέχεια μία φάση που τράβηξε πάνω της τα περισσότερα βλέμματα.

Και αυτό γιατί ο Αρκάντιους Μίλικ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να υπογράψει την ανατροπή όμως το γκολ δεν μέτρησε αφού υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ ο Μπονούτσι, με τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων να φέρνουν τους παίκτες των δύο ομάδων στα... κάγκελα και τον διαιτητή να αποβάλλει με κόκκινες κάρτες τους Μίλικ, Φάτσιο και Κουαδράδο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Κουαδράδο, Μπρέμερ, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο (63' Σάντρο), ΜακΚένι (85' Σούλε), Παρέδες, Μιρέτι (63' Φατζόλι), Κόστιτς (78' Ντανίλο), Κεν (46' Μίλικ), Βλάχοβιτς

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Σέπε, Μπρον, Ντανίλιουτς, Φάτσιο, Καντρέβα, Ματζόρε (81' Κάστανος), Βιλένα (90+10' Σάμπια), Κουλιμπαλί, Ματζόκι, Πιάτεκ (61' Μποτέιμ (90' Γκιομπέρ), Ντιά (81' Μπονατσόλι)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων

Νάπολι - Σπέτσια 1-0

Ίντερ - Τορίνο 1-0

Σαμπντόρια - Μίλαν 1-2

Αταλάντα - Κρεμονέζε 1-1

Μπολόνια - Φιορεντίνα 2-1

Λέτσε - Μόντσα 1-1

Σασουόλο - Ουντινέζε 1-3

Λάτσιο - Βερόνα 2-0

Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα 2-2

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ