ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Είμαστε δίπλα σας, μην έχετε άγχος"

Αλαφούζος: "Είμαστε δίπλα σας, μην έχετε άγχος"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπάθησε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από το άγχος και τους ζήτησε να προσπαθήσουν για το καλύτερο απέναντι στη Μάλαγα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το παρόν στην προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" ζήτησε να τα δώσουν όλα για την πρόκριση επί της Μάλαγα και τους μετέφερε την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Αρχικά, ο Αλαφούζος τόνισε: "Πετύχαμε τον βασικό μας στόχο που ήταν η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πλέον έχουμε μπροστά μας την Μάλαγα, μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση, πάμε να κάνουμε την υπέρβαση".

Κατόπιν, πρόσθεσε: "Ξέρετε ότι σας πιστεύουμε, κάνουμε ότι μπορούμε για δουλέψετε απερίσπαστοι και αυτό που θέλουμε από εσάς, είναι να δώσετε το 100%. Εάν το κάνετε, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι".

Κλείνοντας, ανέφερε: "Δεν χρειάζεται να έχετε άγχος, διότι ο βασικός στόχος για την οικονομική βιωσιμότητα της ομάδας έχει εκπληρωθεί. Απλά παίξετε τη μπάλα σας και μην σκέφτεστε τίποτα άλλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ