ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Ανοιχτό του Καραγκούνη"

Αλαφούζος: "Ανοιχτό του Καραγκούνη"

Αισιόδοξος πως ακόμα το θέμα της ανανέωσης του Γιώργου Καραγκούνη δεν έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη σε ότι έχει να κάνει με τον Γιώργο Καραγκούνη και το "αντίο" που ανακοίνωσε ο ίδιος ο διεθνής άσος μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης.

Συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ που έλεγε ότι εκκρεμεί μια ακόμα συνάντηση ήρθε αργά το βράδυ της Πέμπτης και το "τιτίβισμα" του Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος υποστήριξε πως το θέμα είναι ανοιχτό και πως ελπίζει να βρεθεί λύσει.

Χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" έγραψε: "Το θέμα του "Κάρα" είναι ανοιχτό για μας. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση που να αναγνωρίζει την πρόσφορα του!"

Βέβαια μέχρι αργά χθες το βράδυ κανείς επίσημα από την διοίκηση της πράσινης ΠΑΕ δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του και είναι απορίας άξιο να δούμε πως θα γεφυρωθεί το χάσμα και θα υπάρξει νέος δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ