ΑΓΙΑΞ

Άκπομ: Κοιτάζει προς την έξοδο από τον Άγιαξ, με τις Κρίσταλ Πάλας και Λιλ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του

Άκπομ: Κοιτάζει προς την έξοδο από τον Άγιαξ, με τις Κρίσταλ Πάλας και Λιλ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του
EUROKINISSI

Ο Τσούμπα Άκπομ κοιτάζει προς την έξοδο από τον Άγιαξ, με τον Άγγλο επιθετικό να μην είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και τις Κρίσταλ Πάλας και Λιλ να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις τόσο του παίκτη, όσο και του Αίαντα.

Βραχύβιο ενδέχεται να αποδειχθεί το μέλλον του Τσούμπα Άκπομ στον Άγιαξ, καθώς έξι μήνες μετά τη μεταγραφή του στον Αίαντα από τη Μίντλεσμπρο έναντι 12.300.000 ευρώ, κοιτάζει προς την έξοδο από τον ολλανδικό σύλλογο.

Ο Άγγλος επιθετικός δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής και τον ρόλο που έχει στον Άγιαξ, παρότι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τζον Φαν Σιπ έχει βρει εννιά φόρες δίχτυα.

Ο δανεισμός του στράικερ Μικαουτάντζε από τη Μετς στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και η μεταγραφή του Κάρλος Φορμπς από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχουν "ενοχλήσει" τον Άκπομ που βλέπει τις ευκαιρίες που του δίνονται στον αγωνιστικό χώρο να μειώνονται.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ μπήκε αισίως η Κρίσταλ Πάλας, ενώ για τον 28χρονο ενδιαφέρθηκε και η Λιλ, η οποία κατέθεσε πρόταση στον Άγιαξ για δανεισμό του Άγγλου μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ