ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αισιοδοξία για Βάλνερ–Κατσαβάκης: "Όλα"

Αισιοδοξία για Βάλνερ–Κατσαβάκης: "Όλα"
Κατσαβάκης

Πολύ κοντά στην απόκτηση του αυστριακού Ρόμαν Βάλνερ είναι όπως όλα δείχνουν ο Απόλλων Καλαμαριάς

Όσο για τον Μάκη Κατσαβάκη ο τεχνικός των "κοκκινόμαυρων" στην σημερινή του δήλωση για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν έχει την πολυτέλεια να διαλέγει παιχνίδι στην μάχη της παραμονής.
Η νομοθεσία της FIFA μπορεί να φάνταζε ως το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Αυστραικό Ρόμαν Βάλνερ μέχρι χθες αλλά φαίνεται σήμερα να ξεπερνιέται. Συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτήν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από δύο ομάδες στην ίδια σεζόν κάτι που έχει συμβεί με τον Βάλνερ με τις Φόλκερκ και Χάμιλτον από την Σκωτία.

Στον Απόλλωνα πάντως φαίνεται να έχουν βρει σχετικό παραθυράκι πάνω στο οποίο θα πατήσουν με σκοπό να τελειώσει θετικά η απόκτηση του Βάλνερ με το όλο θέμα να υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να κλείσει θετικά ακόμα και μέχρι αργά το βράδυ.

Εκτός του Βάλνερ πάντως στο στόχαστρο του Μάκη Κατσαβάκη είναι πάντα και ο 30χρονος μέσος της Skoda Ξάνθη, Γιώργος Μπάρκογλου. Ο Σερραίος τεχνικός του Απόλλωνα βλέπει στο πρόσωπό του τον ποδοσφαιριστή εκείνο που θα του δώσει τις λύσεις που θέλει στον χώρο της μεσαίας γραμμής με το εμπόδιο να έχει να κάνει με τις απαιτήσεις της ακριτικής ομάδας.

Παράλληλα στον Απόλλωνα δεν ξεχνούν και την περίπτωση του Δημήτρη Κοντοδήμου, επίσης της Skoda Ξάνθη, ενώ προτάθηκαν ένας Σουηδός επιθετικός περιοχής και ένας Αλγερινός ανασταλτικός χαφ με γαλλικό διαβατήριο. Όσο για τον Δημήτρη Ορφανό του ΠΑΟΚ αναμένονται επίσης εξελίξεις όπως και για επιστροφή του Τριαντάφυλλου Παρμαξίδη που όπως φαίνεται δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Μαντζουράκη για την ομάδα της Βέροιας.

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής (27/01) με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης; Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάκης Κατσαβάκης, στην σημερινή του γραπτή δήλωση για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τόνισε: "Συνεχίζουμε, με την ίδια αποφασιστικότητα, να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια, εντός κι εκτός έδρας, για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς, που θα μας βγάλουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Μπροστά μας έχουμε έναν καλό αντίπαλο. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε να τον μελετήσουμε με πολύ σεβασμό, για να πάμε να διεκδικήσουμε, με όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες, τους τρεις βαθμούς. Παρόλα τα προβλήματα, που έχουμε λόγω απουσιών, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε".





Στα αγωνιστικά ο Κατσαβάκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σπυριδάκη και Αμπονδά ενώ επιστρέφει ο Σίκοφ. Παράλληλα στην σημερινή προπόνηση έδωσε το παρών ο Εμάνουελ Περόνε που αποχαιρέτησε τα μέλη της ομάδας μετά την υπογραφή του στον Ατρόμητο όπου θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 3 1/2 χρόνια.

Περόνε: "Χαρούμενος που έπαιξα στην Καλαμαριά"


Από την πλευρά του ο πρώην Αργεντινός επιθετικός των "κοκκινόμαυρων" σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που ήμουν στον Απόλλωνα, πέρασα πολύ καλά και στην ομάδα και στην πόλη, ενώ και με τον κόσμο είχα μία όμορφη σχέση.

Θα κρατήσω πολλές καλές αναμνήσεις από τον Απόλλωνα. Ήταν κάτι που νόμιζε πως έπρεπε να κάνει ο προπονητής κ. Κατσαβάκης, ήταν ένα δικό μου λάθος, δεν υπήρχε πρόβλημα με κανέναν. Είχα μιλήσει έναν μήνα πριν με τον Γκιγιέρμο Όγιος, υπέγραψα για 3,5 χρόνια".





Επίσης αναφέρθηκε στις φήμες του καλοκαιριού περί συζητήσεων του με τον Άρη λέγοντας: "Μίλησα 1-2 φορές με τον Άρη, με τον κ. Κόντη, αλλά μόνο πως είναι τα πράγματα και όχι κάτι παραπάνω. Μονάχα για να δούμε πως είναι τα δικά μου πράγματα, αν έχω συμβόλαιο και πότε λήγει με τον Απόλλωνα".



Τέλος όσον αφορά τον Απόλλωνα ο Περόνε δήλωσε: "Νομίζω έτσι όπως ξέρω από μέσα τα πράγματα θα μείνει στην κατηγορία η ομάδα".



Αύριο εξάλλου οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς εντουάρντο Μπρίτο και Αλμπάν Μπούσι θα βραβευθούν για την ανάδειξή τους για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής και του πολυτιμότερου παίκτη αυτής αντίστοιχα. Συγκεκριμένα θα βραβευθούν στις 12:00 στο επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ "Red Black Store" (Σουμελά 33, πεζόδρομος Καλαμαριάς), από τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κώστα Βιόπουλο.

Σήμερα ωστόσο στις 12:30 πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς με τον Ολυμπιακό. Την ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς εκπροσώπησαν οι: Χρήστος Γάτσης (Γενικός Διευθυντής), Γιάννης Τσαρσιταλίδης (Εκτελεστικός Διευθυντής) και Άρης Κανελλόπουλος (Υπεύθυνος Ασφαλείας).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δια του εκπροσώπου της Γεώργιου Τσιρώνη, ζήτησε για τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας της, 2.000 εισιτήρια τα οποία και της χορηγήθηκαν από τη γηπεδούχο.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στους οποίους θα διατεθούν έως 5.200 εισιτήρια, θα προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τις θύρες 4, VIP, 5 και 13 και θα καταλάβουν θέσεις στα αντίστοιχα διαζώματα των θυρών αυτών.

Όσο για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στους οποίους θα διατεθούν έως 2.000 εισιτήρια, θα προσέλθουν από την περιμετρική είσοδο του γηπέδου επί της οδού Γ Σεπτεμβρίου, θα εισέλθουν από τη θύρα 1 αυτού και θα καταλάβουν θέσεις στα διαζώματα 209, 210, 211, 212 και 213. Η αποχώρηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από τις θύρες 1 και 17.

Για τις ανάγκες τους θα λειτουργήσει το εκδοτήριο εισιτηρίων στο πάρκινγκ του γηπέδου της οδού Γ Σεπτεμβρίου, έναντι θύρας 1.

Οι τυχόν μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά από τις οδούς Εγνατία – Γ Σεπτεμβρίου – είσοδος στο πάρκινγκ δ/ση οδών Γ Σεπτεμβρίου και Κυριακίδη, θα εισέλθουν από τη θύρα 1 και θα καταλάβουν θέσεις στα διαζώματα 209, 210, 211, 212 και 213.

Τα εκδοτήρια επί της οδού Αγ. Δημητρίου θα λειτουργήσουν μόνο για τους φιλάθλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ