BUNDESLIGA

Άιντραχτ - Ουνιόν 2-1: Οι αετοί έσπασαν την κατάρα των εντός έδρας με γκολ στο 90+5'

Ο Μπορέ πανηγυρίζει γκολ στο Άιντραχτ - Ολυμπιακός
Ο Μπορέ πανηγυρίζει γκολ στο Άιντραχτ - Ολυμπιακός © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Άιντραχτ επιβλήθηκε με 2-1 της Ουνιόν χάρη στο χρυσό γκολ του Εντικά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και έδωσε τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων στα ισάριθμα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της στην Bundesliga.

Μετά από το γκολ του Πασιένσια στο 90+4' απέναντι στην Αντβέρπ το βράδυ της Πέμπτης για τη φάση των ομίλων του Europa League που την είχε κρατήσει στην πρώτη θέση και στο +2 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, τρεις ημέρες αργότερα η Άιντραχτ "χτύπησε" και πάλι στο φινάλε των καθυστερήσεων.

Αυτή τη φορά το έκανε στο 90+5' με τον Εντικά, ο οποίος σκόραρε για την ομάδα του Γκλάσνερ και έγραψε το τελικό 2-1 απέναντι στην Ουνιόν για την 13η αγωνιστική της Bundesliga που επέτρεψε στους αετούς να επιστρέψουν στις νίκες στο σπίτι τους στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας μετά από 4 ισοπαλίες και 1 ήττα στα πέντε προηγούμενα ματς.

Ο Σο ήταν εκείνος που είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους αετούς στο 22' και ο Κρούζε ισοφάρισε στο 62' με πέναλτι πριν φορέσει το μανδύα του ήρωα ο Εντικά, με το τρίποντο αυτό να ανεβάζει την αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League στην 12η θέση της Bundesliga.

Η σύνθεση της Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τσάντλερ, Σο, Γιάκιτς, Κόστιτς, Λίντστρεμ (77' Άκε), Καμάντα, Μπορέ (68' Πασιένσια)

Η φρενήρης πορεία της Λεβερκούζεν συνεχίζεται και θύμα της έπεσε και η Λειψία. Το 3-1 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα" κρατά την ομάδα του Γκεράρντο Σεοάνε σε τροχιά Champions League και τους "ταύρους" αρκετά μακριά. Μόλις στο 21' ο Φλόραν Βιρτς άνοιξε το σκορ και λίγα λεπτά αργότερα ο Μουσιά Ντιαμπί διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του Πάνου Ρέτσου, που έμεινε στον πάγκο. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε από τον Αντρέ Σίλβα στο 2ο μέρος, αλλά αμέσως μετά ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ ανέκτησε το προβάδισμα δύο τερμάτων. Η Λειψία είχε καταρρεύσει, ο Ντιαμπί είχε και δοκάρι και τελικά το μομέντουμ ήταν τέτοιο που δεν χανόταν η νίκη. Το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο τέλος κατέληξε στο δοκάρι με εκτελεστή τον Ντόμινικ Σομποσλάι.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ