BUNDESLIGA

Άιντραχτ - Φράιμπουργκ 1-2: Στο κυνήγι της τετράδας και του Champions League

Ο άσος της Φράιμπουργκ, Βιντσέντσο Γκρίφο σε παιχνίδι της Bundesliga με τη Βόλφσμπουργκ
Ο άσος της Φράιμπουργκ, Βιντσέντσο Γκρίφο σε παιχνίδι της Bundesliga ©2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Φράιμπουργκ άντεξε στο σφυροκόπημα της Άιντραχτ στα τελευταία λεπτά και έφυγε με νίκη 2-1 από τη Φρανκφούρτη που την κρατά ζωντανή στη μάχη του Champions League στην Bundesliga.

Η Φράιμπουργκ έφυγε με νίκη 2-1 από τη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ για την 29η αγωνιστική της Bundesliga και μπορεί ακόμα να ελπίζει για την είσοδό της στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν το παιχνίδι τους που βασίστηκε στο χαμηλό τέμπο, εμπόδισαν σχεδόν κάθε επικίνδυνη επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων και προηγήθηκαν με τον Βιντσέντζο Γκρίφο στο 27ο λεπτό.

Οι παίκτες του Όλιβερ Γκλάσνερ ανέβασαν στροφές στο 2ο μέρος και ισοφάρισαν με τον Φίλιπ Κόστιτς στο 54'. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Νιλς Πέτερσεν έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που στη συνέχεια προσπάθησαν να το κρατήσουν παίζοντας πίσω από την μπάλα. Ένα δοκάρι κι ένα γκολ που ακυρώθηκε στα τελευταία λεπτά στέρησαν την ισοφάριση της Άιντραχτ, με την ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ να πανηγυρίζει ένα σημαντικό διπλό.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ