BUNDESLIGA

Μπάγερν - Άουγκσμπουργκ 1-0: Με Λεβαντόβσκι δια πυρός και σιδήρου πριν από τη Βιγιαρεάλ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 9 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 9 Απριλίου 2022 © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Το βαυαρικό ντέρμπι μεταξύ Μπάγερν και Άουγκσμπουργκ κρίθηκε από ένα πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο τέλος, πριν οι πρωταθλητές Γερμανίας υποδεχθούν και τη Βιγιαρεάλ για το δεύτερο προημιτελικό του Champions League.

Η Μπάγερν υποδέχθηκε την Άουγκσμπουργκ στο βαυαρικό ντέρμπι προερχόμενη από την ήττα στην Ισπανία κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Το 1-0 στην "Άλιαντς Αρένα" για την 29η αγωνιστική της Bundesliga ήρθε πολύ δύσκολα, χάρη σε ένα πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο τέλος, ωστόσο δίνει την ψυχολογική ώθηση στους γηπεδούχους ενόψει του δεύτερου προημιτελικού του Champions League.

Οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν εμφανίστηκαν επηρεασμένοι από την ήττα στην Ισπανία απέναντι σε μία ομάδα που τους είχε νικήσει στον 1ο γύρο. Η μπάλα βρισκόταν συνεχώς στα πόδια τους, όμως οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές ή μεγάλες. Ο Ράφαλ Γκίκιεβιτς βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και εξουδετέρωσε κάθε κίνδυνο για την εστία του στο 1ο ημίχρονο.

Ο Νάγκελσμαν έριξε στον αγώνα τον Τζαμάλ Μουσιάλα στο 2ο μέρος και πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας τους Αλφόνσο Ντέιβις και Μάρσελ Ζάμπιτερ. Το παιχνίδι μεταφέρθηκε έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων και στο 82' έγινε η ζημιά, με ένα αχρείαστο χέρι του Ρις Όξφορντ στην περιοχή. Ο Λεβαντόβσκι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι κι έφτασε τα 32 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ένα τετ α τετ του Κινγκσλέ Κομάν που απέκρουσε ο Γκίκιεβιτς κι ένα δοκάρι του Τζόσουα Κίμιχ έκλεισαν την αυλαία του ντέρμπι.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ