BUNDESLIGA

Μπόχουμ - Λεβερκούζεν 0-0: Η γκάφα του Ντιαμπί σε πέναλτι έδωσε βαθμό στην ομάδα του Σταφυλίδη

Ο Μουσά Ντιαμπί της Λεβερκούζεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σέλτικ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στην "Μπαϊαρένα", Λεβερκούζεν | Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021
Ο Μουσά Ντιαμπί της Λεβερκούζεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σέλτικ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στην "Μπαϊαρένα", Λεβερκούζεν | Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Μουσά Ντιαμπί εκτέλεσε πέναλτι με... τρεις επαφές, το γκολ δεν μέτρησε κι έτσι η Μπόχουμ του Κώστα Σταφυλίδη κράτησε στην ισοπαλία 0-0 τη Λεβερκούζεν για την 29η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπόχουμ απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας 0-0 με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν χάρη σε μία μεγάλη γκάφα του Μουσά Ντιαμπί. Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος κοστολογείται στα 60.000.000 ευρώ και το τελευταίο διάστημα βλέπει αρκετά δημοσιεύματα να τον συνδέουν με μεγαλύτερες ομάδες, εκτέλεσε πέναλτι στο 65ο λεπτό, γλίστρησε, άγγιξε την μπάλα τρεις φορές πριν αυτή εξακοντιστεί προς την εστία των γηπεδούχων και το γκολ δεν μέτρησε.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, η ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και είχε καλή απόδοση, εκτός αποστολής ο Βασίλης Λαμπρόπουλος) κοίταξε στα μάτια τους φιλοξενούμενους, που δίνουν μάχη για να παραμείνουν στην τετράδα της Bundesliga. Μάλιστα, η Μπόχουμ ήταν αυτή που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία, με ένα δοκάρι του Ντανίλο Σοάρες στο τέλος του 1ου μέρους. Το 0-0 διατηρήθηκε παρά τις προσπάθειες της Λεβερκούζεν να βρει το νικητήριο τέρμα και πλέον θα χρειαστεί να κοιτάξει πίσω της στο βαθμολογικό πίνακα.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ