LA LIGA

Αϊμάρ:"Θέλω να γυρίσω στην Ρίβερ"

Αϊμάρ:"Θέλω να γυρίσω στην Ρίβερ"
Αϊμάρ

Την επιθυμία του να γυρίσει στην Ρίβερ Πλέιτ εξέφρασε ο μέσος της Σαραγόσα Πάμπλο Αϊμάρ.

Ο 28χρονος Αργεντινός μέσος πέρασε πέντε χρόνια στην Ρίβερ Πλέιτ προτού τον ανακαλύψουν στην Βαλένθια και τον φέρουν στην ομάδα το 2001, ο Αϊμάρ στην συνέχεια πήγε στην Σαραγόσα αλλά ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει πίσω στην Ρίβερ.
“Εάν μου γίνει ποτέ μια πρόταση από την Αργεντινή και συγκεκριμένα από την Ρίβερ θα την ζυγίσω σωστά, θα την σκεφτώ πολύ και θα πάρω την απόφαση μου, πάντως δεν βλέπω να φεύγω σύντομα από την Ισπανία, έχω δυόμιση χρόνια συμβόλαιο με την Σαραγόσα και είναι δύσκολο να αποχωρήσω από εδώ”.



“Πέρυσι υπήρξε μια επαφή από ανθρώπους της Ρίβερ με τον πατέρα μου αλλά δεν προχώρησαν τα πράγματα καθόλου. Πάντα λέω το ίδιο πράγμα, όποιος έχει φορέσει την φανέλα αυτής την ομάδας πάντα θέλει να γυρίσει πίσω σε αυτήν, δύστυχος δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα οπότε το μέλλον μου είναι εδώ”.



“Είναι μια από τις δέκα κορυφαίες ομάδες του κόσμου και αν ποτέ πάω πίσω θα θέλω να είμαι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, και φυσικά σε καλή φυσική κατάσταση γιατί δύσκολα παίζεις στην Αργεντινή αν δεν είσαι σε φουλ φόρμα”.
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ