ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αιχμές κατά Λαμπρόπουλου από Καβακά

Αιχμές κατά Λαμπρόπουλου από Καβακά
Χανιά INTIME SPORTS

Στο ρόλο που έπαιξε ο διαιτητής Λαμπρόπουλος στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε μετά το 3-1 εις βάρος της ομάδας του ο τεχνικός του ΑΟΧ, Τίμος Καβακάς.

Η ομάδα της Κρήτης αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου και μετά το παιχνίδι της Ριζούπολης ο Τίμος Καβακάς είπε: ''Καταφέραμε και χάσαμε ένα παιχνίδι, με τρία στημένα. Αυτή ήταν η εικόνα του παιχνιδιού. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε δυο ευκαιρίες, δεχτήκαμε ένα γκολ από μια κόντρα και έναν ελεύθερο παίκτη στην περιοχή μας. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς ίχνος ευκαιρίας, ενώ πριν από το γκολ μας υπάρχει πέναλτι που δεν δίνει ο διαιτητής''.

Δήλωσε ακόμα και τα εξής: '' Στο δεύτερο γκολ δεν υπάρχει κανένα φάουλ, το οποίος μας βάζει μέσα στην περιοχή. Μετά την κόκκινη δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ο διαιτητής μας έβαλε μέσα στην περιοχή με πολλά φάουλ, αλλά δεν ξέρω το λόγο. Είναι κρίμα να χάνεις έτσι, με αυτό τον τρόπο. Τα μαρκαρίσματα ήταν συγκεκριμένα στα στημένα, είναι θέμα συγκέντρωσης και υπευθυνότητας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να δούμε το ματς της Δευτέρας γιατί δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε περιπέτειες. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα''.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ