CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ - Τότεναμ 2-3: Το κλάμα των Ολλανδών, οι πανηγυρισμοί των Άγγλων

Άγιαξ - Τότεναμ 2-3: Το κλάμα των Ολλανδών, οι  πανηγυρισμοί των Άγγλων

Συγκλονιστικές εικόνες στην "Johan Cruyff Arena", τόσο μετά το γκολ - buzzer beater του Λούκας, όσο και ύστερα από το τελευταίο σφύριγμα, με κορυφαίες ασφαλώς εκείνες που οι παίκτες της Τότεναμ προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τους αντιπάλους τους, οι οποίοι είχαν την όψη... ζωντανών - νεκρών στο χορτάρι (VIDEO).

Ο Άγιαξ κρατούσε την πρόκριση στον τελικό του Champions League στα χέρια του επί 95 λεπτά. Δεν ήταν αρκετό. Στο τέλος η Τότεναμ πήρε τη νίκη με 3-2 χάρις στο γκολ του Λούκας Μόουρα και ταυτόχρονα πήρε μια ιστορική πρόκριση, ρίχνοντας κυριολεκτικά ξερούς τους παίκτες της ολλανδικής ομάδας.

Ο Χάρι Κέιν έκανε σπριντ από την εξέδρα για να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του, ο Ποτσετίνο έκλαιγε στην αγκαλιά του Λιορίς , οι παίκτες του Άγιαξ ήταν πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο κλαίγοντας με λυγμούς και μάταια κάποιο άλλοι της Τότεναμ προσπαθούσαν να τους παρηγορήσουν!

Συγκλονιστικό ομολογουμένως κοντράστ, σε ένα ματς που είχε τόσο δυνατές συγκινήσεις, όσο και οι στιγμές που ακολούθησαν αμέσως μετά τη λήξη.

Δείτε τι επακολούθησε μετά τη λήξη του ημιτελικού:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ