ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

"Αγγίξαμε τα όρια μας"

"Αγγίξαμε τα όρια μας"
New Image

Την αντίθεση τους, για ακόμα μία φορά, εξέφρασαν με ανακοίνωση οι συνδεσμίτες του Ηλυσιακού για την επικείμενη συγχώνευση του Ηλυσιακού με το Αιγάλεω

Ο σύνδεσμός φιλάθλων του Ηλυσιακού εξέδωσε ανακοίνωση και επιτείθεται στον Θωμά Μητρόπουλο, ενώ αναμένεται δυναμική η παρουσία του κόσμου στον αγώνα με τον Πιερικό, αύριο στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: " Αρχικά το αντιμετωπίσαμε ως μια κακόγουστη ψιθυρολογία. Στη συνέχεια επιστρατεύσαμε όλα τα αποθέματα αντοχής και ευγένειας που μπορεί να διαθέτει ένας άνθρωπος και φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε - υπομονετικά και ψύχραιμα - με τον νεκροθάφτη των ονείρων μας!

Έχουμε υποστεί την μεγαλύτερη ντροπή, όταν η ομάδα μας αγωνίστηκε σε επίσημο αγώνα χωρίς το τιμημένο έμβλημά της και δεν προβήκαμε σε ακραίες αντιδράσεις. Σήμερα έχουμε αγγίξει τα όρια μας. Αντέχουμε όμως… Και θα αντέξουμε κάθε δοκιμασία μέχρι την τελική δικαίωση.



Είτε το θέλει ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος είτε όχι, ο Ηλυσιακός θα παραμείνει ζωντανός και περήφανος. Καμία "συγχώνευση", καμία "απορρόφηση" και κανένα άλλο αρρωστημένο σενάριο, δεν πρόκειται να υλοποιηθεί. Η ιστορία του Ηλυσιακού, η διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια, οι αγώνες του, η προσφορά του στην κοινωνία, δεν συγχωνεύονται, δεν ανταλλάσονται, δεν δωρίζονται και δεν διαπραγματεύονται. Έναντι οποιουδήποτε κόστους.

Ας το αντιληφθεί επιτέλους ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος και οι όμοιοί του. Ο Ηλυσιακός δεν προσφέρεται για βρόμικες, ύποπτες και κατάπτυστες συναλλαγές. Ο Ηλυσιακός δεν είναι ένα πακέτο μετοχών, προς εκμετάλλευση και ικανοποίηση νοσηρών και σάπιων επιδιώξεων. Ο Ηλυσιακός έχει ψυχή. Κι όσο έχει ψυχή θα αγωνιζόμαστε για να διατηρήσει τα κεκτημένα δεκαετιών. Την αξιοπρέπεια και το σεβασμό όλων.



Ανάμεσα στα ευτράπελα των τελευταίων ημερών είναι και ο ορισμός του αγώνα της Κυριακής με τον Πιερικό. Ο "μεγαλομέτοχος" - τρομάρα του- δεν όρισε τον αγώνα στο Γήπεδο Ζωγράφου που είναι η έδρα του Ηλυσιακού τα τελευταία 34 χρόνια. Αρχικά ορίστηκε στο Γήπεδο του Αιγάλεω και στη συνέχεια στο Γήπεδο της Ηλιούπολης! Από εκεί, από το Γήπεδο της Ηλιούπολης, θα αρχίσει ο δυναμικός αγώνας των οπαδών του Ηλυσιακού και των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων. Τα μηνύματα συμπαράστασης των οπαδών άλλων ομάδων, από ολόκληρη την Ελλάδα μας έχουν συγκινήσει αφάνταστα και τα κρατάμε σαν πολύτιμο φυλακτό.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους υποστηρικτές του Ηλυσιακού, αλλά και προς όλους τους αγνούς φίλους του ποδοσφαίρου. Την Κυριακή πρέπει να κατακλύσουμε το Γήπεδο της Ηλιούπολης και να στείλουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία "απορρόφηση", καμία "ανταλλαγή" και καμία "συγχώνευση". Πρέπει να είμαστε εκεί για να διατρανώσουμε τη θέλησή και την πίστη μας για "λευτεριά στον Ηλυσιακό". Ενός συλλόγου με 81 χρόνια λαμπρής ιστορίας, ενός συλλόγου - πρότυπο για τον αθλητισμό της χώρας

".



TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ